Redactia.ro
Home » Homepage » Soția bărbatului reținut în mod eronat în cazul asasinatului lui Adrian Kreiner rupe tăcerea: „Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, îi e milă şi nu poate”

Soția bărbatului reținut în mod eronat în cazul asasinatului lui Adrian Kreiner rupe tăcerea: „Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, îi e milă şi nu poate”

Individul prins de polițiști ieri și supus unui interogatoriu de peste 12 ore a fost eliberat, întrucât autoritățile nu au reușit să adune suficiente dovezi pentru a-l incrimina. Conform soției acestuia, bărbatul nu are nicio implicare în evenimentele legate de crima în care a fost implicat omul de afaceri Adrian Kreiner, și nici nu a plecat de acasă în noaptea jafului care s-a încheiat tragic.

Soția bărbatului reținut în mod eronat îi sare în apărare bărbatului

Cuplul a încheiat căsătoria civilă acum trei săptămâni, iar bărbatul era angajat cu programul de lucru pe bază de zi, conform relatărilor partenerei sale de viață. Aceasta mai afirmă că el nu ar fi capabil să provoace nici măcar răul unei găini.

„Toată familia a fost şocată, am copilul de 7 ani, a rămas traumatizat, trebuie să mă duc cu el la psiholog. Nu ştiu ce s-a întâmplat, soţul meu nu a avut nicio treabă cu aşa ceva, soţul meu a stat acasă, soţul meu lucrează prin sat acolo, de luni a început munca la Craiova.

„Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, îi e milă şi nu poate”

Femeia îi sare în apărare soțului ei și spune că acesta nu s-ar putea face vinovat de o așa cruzime, căci e un om blând. „Nicidecum aşa ceva, suntem oameni în toată firea, sunt trei săptămâni de când am avut cununia civilă, am venit din Italia. Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, eu mă duc cu găini prin sat când vrea să taie o pasăre, că îi e milă şi nu poate, dar să omoare un om. Suntem o familie săracă, am şi soacra paralizată la pat. Soţul meu munceşte cu ziua, ce poate. Acum a găsit la Craiova pe şantier ca să aducă un ban în casă”, a povestit femeia pentru Observator.

Despre noaptea jafului, soţia acestuia susţine că acesta a fost acasă, cu aproape toată familia. „Nu soţul meu nu a plecat nicăieri, nu a lucrat, nici la Sibiu, noi am plecat doar în Italia, am venit în luna iulie să ne stabilim acasă. Eram acasă pe 6-7 noiembrie. Numai acasă. Nu pleacă la baruri, nu stătea cu băieţii la baruri”.

Cercetările în acest caz continuă. Procurorii din Sibiu au informat că cei trei bărbați suspectați de comiterea omorului omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost identificați și provin din județul Dolj. Există posibilitatea că aceștia să fi părăsit țara. De asemenea, un bărbat în vârstă de 44 de ani din județul Timiș, suspectat că ar fi ajutat cei trei suspecți în legătură cu această crimă, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat că i-a transportat și cazat pe cei trei bărbați din Dolj și a facilitat plecarea unuia dintre ei din țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: