Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Adrian Năstase a împlinit 67 de ani. Cum arată Dana, femeia care i-a dăruit doi copii politicianului

Soția lui Adrian Năstase a împlinit 67 de ani. Cum arată Dana, femeia care i-a dăruit doi copii politicianului

GALERIE FOTO (5) Soția lui Adrian Năstase a împlinit 67 de ani.

Soția lui Adrian Năstase a împlinit 67 de ani. Adrian și Dana Năstase sunt căsătoriți de aproape 40 de ani, iar astăzi, soția politicianului a împlinit 67 de ani. Cu această ocazie, Adrian Năstase a postat pe blogul său câteva fotografii cu soția lui, prilej pentru cititorii săi să observe cât de bine arată Dana Năstase.

Soția lui Adrian Năstase a împlinit 67 de ani. Cum arată Dana, femeia care i-a dăruit doi copii politicianului

Dana Năstase a împlinit 67 de ani, iar cu această ocazie Adrian Năstase i-a făcut o urare specială. Fostul politician a postat pe blogul său un mesaj emoționant pentru soția lui, prilej pentru cititorii săi să observe cât de bine arată aceasta. La 67 de ani, Dana Năstase arată foarte bine, fiind foarte fericită alături de copiii și nepoții săi.

Fostul premier al României a publicat și o fotografie în care își îmbrățișează soția. Adrian Năstase a revenit cu o nouă postare pe site în care a dezvăluit cum a petrecut aniversarea de 67 de ani ai soției. Au luat masa în familie alături de Andrei și Mihnea, copiii lor, alături de nurori și de nepoți. Toți s-au fotografiat împreună. „Aseară, ne-am adunat, în familie, pentru a sărbători ziua de naștere a Danielei. Ne-am bucurat să fim împreună și să constatăm cât de repede trec anii și cât de repede cresc nepoții’, a încheiat el.

Adrian și Dana Năstase, 36 de ani de căsnicie

Pe 31 iulie, Adriana și Dana Năstase vor împlinit 37 de ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenți. Dana era la Sociologie, iar Adrian la Drept. Comunicau bine, erau prieteni buni și a existat chiar și o străfulgerare de atracție. Cu toate astea, cei doi nu s-au cuplat. Viața avea să-i reunească abia 9 ani mai târziu. Între timp, Adrian Năstase a mai fost căsătorit cu Ileana Preoteasa, fiica lui Grigore Preoteasa. Cu toate astea, căsnicia lor a durat doar 3 luni.

În acest timp, Adrian Năstase a văzut-o pe Dana pe stradă și și-a amintit cu mare drag de ea. Așadar, la 9 ani distanță de ziua în care s-au cunoscut, Dana și Adrian s-au întâlnit într-un restaurant, la o petrecere unde fuseseră invitați amândoi. De atunci, cei doi sunt împreună și formează un cuplu minunat. Fostul politician a dezvăluit că niciodată în anii de căsnicie, nu a uitat de romantism și gesturile frumoase mențin o iubire proaspătă. Fostul premier încă îi cumpăra soției sale flori foarte des, mai ales buchete splendide de trandafiri sau flori de câmp, preferatele ei. Nu a renunțat vreodată la a-i spune soției sale “te iubesc”. . „Astăzi, Dana împlinește 65 de ani. În iunie, eu voi împlini 70, iar în iulie, împreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. Au trecut atât de repede anii… Ne bucurăm însă că-i avem alături de noi pe Andrei și Bianca, pe Mihnea și Corina. Viața lor devine, firesc, tot mai independentă, dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm impreună. Și să-i privim pe nepoții noștri cum cresc”, a scris Adrian Năstase în urmă cu doi ani, pe blogul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: