Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident grav. Femeia a ucis un tânăr de 26 de ani

Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident grav. Femeia a ucis un tânăr de 26 de ani

Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident grav

Constantin Măgureanu trăiește clipe cumplite. Soția sa, Veronica Măgureanu a ucis un tânăr de 26 de ani după ce a provocat un accident.

Bărbatul a lăsat în urmă o soție și doi copii și încă unul care trebuia să vină pe lume la sfârșitul lunii iulie.

Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident grav. Femeia a ucis un tânăr de 26 de ani

Veronica Măgureanu, soția interpretului de muzică populară Constantin Măgureanu a accidentat mortal un bărbat. În seara zilei de 11 iulie, Veronica în vârstă de 42 de ani a accidentat mortal un cioban, în vârstă de 26 de ani.

Conform informațiilor turnucuștiri.ro, soția artistului ar fi observat târziu turma de oi, în care a intrat în plin. Tânărul care avea grijă de oi, a murit pe loc, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Conform wowbiz.ro, cântărețul Constantin Măgureanu a declarat că autoritățile anchetează accidentul și că soția sa este bine.

Tânărul a lăsat în urmă trei copii

Soția ciobanului în vârstă de 26 de ani este sfâșiată de durere, mai ales pentru că tânărul era singurul care întreținea familia. Cei doi au împreună 2 copii, iar cel de-al treilea trebuie să vină pe lume la sfârșitul acestei luni.

El a murit sâmbătă noaptea la ora 22:00, am înțeles. Nu am știut! A venit doamna unde stau eu în chirie să ceară buletinul soțului și a doua zi dimineața la 8:30 am aflat și eu că soțul meu este mort”, a declarat soția tânărului mort.

Femeia este supărată pe faptul că niciun polițist nu a venit la ea pentru a-i oferi explicații despre ce s-a întâmplat cu soțul ei.

Vă dați seama că având doi copii și însărcinată, nu-mi este ușor. Eu la sfârșitul lunii trebuie să nasc. Nu am cu cine să-i las pe acești doi copii, nu am cu cine. Toată baza era în el. El muncea, el aducea, el se juca cu copiii”, a mai declarat soția îndoliată.

Femeia este decisă să îi ceară familiei Măgureanu despăgubiri, pentru a le putea oferi celor trei copii un acoperiș deasupra capului.

Mai mult, femeia dorește ca soția lui Constantin Măgureanu să le plătească pensie alimentară celor 3 copiii până la vârsta de 18 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: