Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui CRBL, mesaj acid pentru Andreea Tonciu: „Oamenii știu cine este ea de fapt”

Soția lui CRBL, mesaj acid pentru Andreea Tonciu: „Oamenii știu cine este ea de fapt”

Soția lui CRBL, mesaj acid pentru Andreea Tonciu

Soția lui CRBL, mesaj acid pentru Andreea Tonciu. După ce a fost eliminată de la Survivor România, Andreea Tonciu a făcut numeroase acuzații la adresa lui CRBL, fostul ei coechipier din echipa Faimoșilor. Elena, soția artistului, a avut prima reacție despre declarațiile pe care bruneta le-a făcut la adresa soțului ei.

Soția lui CRBL, mesaj acid pentru Andreea Tonciu: „Oamenii știu cine este ea de fapt”

Andreea Tonciu a vrut să își testeze limitele și a acceptat oferta celor de la Survivor România. Bruneta a mers în jungla Dominicană, unde a avut parte de o experiență de neuitat. Deși a stat doar 10 zile la Survivor România, Andreea a dezvăluit că a trecut prin momente dificile. De asemenea, bruneta a avut câteva conflicte cu CRBL, colegul său din echipa Faimoșilor. Ajunsă în țară, Andreea a făcut numeroase acuzații la adresa artistului, mărturisind că CRBL s-a purtat foarte urât cu ea la Survivor România.

”CRBL nu semnifică nimic. Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. La această emisiune, eu am fost la locul meu. Știu că unii dintre colegi au vrut să mă dea afară. Am cedat… CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău”, a spus Andreea Tonciu.

Auzind toate aceste acuzații, Elena, soția lui CRBL, a avut prima reacție la adresa Andreei Tonciu. Diplomată de fel, Elena nu a dorit să comenteze prea mult acuzațiile fostei asistente tv, dar a explicat că ea are încredere în soțul ei. “Nu sunt genul de om care să riposteze. Așa că sunt imună la ce a spus Andreea Tonciu despre CRBL. Oamenii știu cine este ea de fapt. Eu știu ce am acasă… Suntem de 15 ani împreună!”, a spus Elena.

De asemenea, Elena Andreianu a vorbit și despre ieșirile nervoase ale soțului ei de la Survivor România 2022. “Nu mi se pare ciudată atitudinea lui CRBL. Știu ce am acasă, iar el este genul de persoană care spune exact ce gândește. Tot timpul o să spună adevărul. Adevărul mi se pare de valoare. Dar, adevărul doare, nu e mereu drăguț și parfumat. Asta-i viața! Cred că e foarte greu să participi la o altfel de competiție și alta e să stai în canapea și să judeci…”.

Andreea Tonciu, dezamăgită de comportamentul lui CRBL

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a vorbit despre experiența pe care a avut-o în Republica Dominicană. Vedeta a recunoscut că nu a fost pregătită pe plan sportiv, iar problemele de pe traseu i s-au părut foarte grele. „Mie îmi pare sincer rău că nu am putut să mă adaptez cu oamenii cu care am trăit acolo. Credeți-mă că sunt de foarte mult timp în showbiz, dar așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia, Roxana și Zmărăndescu, care nu prea se băga„, a spus Andreea.

Andreea a vorbit și despre CRBL, mărturisind că și-a schimbat părerea despre dansator. „CRBL nu este prietenul meu, prietenie este un cuvânt foarte mare, CRBL pentru mine nu semnifică absolut nimic, nu îl pot numi bărbat, în primul rând, pentru că nu este. A dat dovadă de mahalagism ieftin, cum el l-a numit.”, a spus ea la TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: