Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Dan Pătatu, unul dintre cei doi muncitori uciși de Gheorghe Moroșan, devastată de durere

Soția lui Dan Pătatu, unul dintre cei doi muncitori uciși de Gheorghe Moroșan, devastată de durere

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, a șocat o țară întreagă cu fapta lui și a provocat durere în familiile celor doi muncitori pe care i-a înjunghiat. Soția lui Dan Pătatu, care avea 51 ani, este devastată de durere, mai ales că aveau planuri, iar fiul lor urmează să susțină Bacalaureatul anul acesta.

Soția lui Dan Pătatu, unul dintre cei doi muncitori uciși de Gheorghe Moroșan, devastată de durere

Dan Pătatu (51 ani) și Silviu Iștoan (36 ani) sunt cei doi muncitori pe care Gheorghe Moroșan i-a ucis în fostul său apartament din Onești. Dan Pătatu și-a lăsat în urmă o soție cu care avea planuri mari și un fiu care tocmai a împlinit 18 ani și voia să-și cumpere o mașină și urmează ca în vară să dea examenul de Bacalaureat.

Nicoleta Andronic, prietena familiei lui Dan Pătatu, a dezvăluit la Antena 3 că familia lui Dan Pătatu este una exemplară, iar fiul ei este bun prieten, totodată, cu fiul muncitorului înjunghiat.

Interviu exclusiv cu Nicoleta Andronic, colega și prietena soției lui Dan Pătatu, unul dintre bărbații uciși de Gheorghe Moroșan

„Era o familie cuminte, care își vedea întotdeauna de treabă și nu ne putem explica de ce a trebuit să treacă prin acea grea încercare. Aveau vise, aveau planuri și chiar weekend-urile trecute, băiatul meu, Dragoș, a conversat foarte mult pe internet cu băiatul victimei Dan Pătatu, în ideea în care să-l ajute să își achiziționeze o mașină, deoarece Tudor a împlinit recent 18 ani și își dorea foarte mult acest lucru”, a declarat Nicoleta Andronic.

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti. Silviu Iştoan şi Dan Patatu verificau instalaţia electrică în momentul

Foto: Dan Pătatu și Silviu Iștoan, muncitorii uciși

Reamintim că soția lui Dan Pătatu este asistent medical chiar la spitalul unde este internat Gheorghe Moroșan după ce polițiștii i-au tras două gloanțe și șapte bile de cauciuc. Despre soția lui Dan Pătatu, prietena ei Nicoleta Andronic spune că este profund îndurerată de cele întâmplate și încearcă se consoleze cu fiul său. Tânărul, pe nume Tudor, încearcă să fie puternic pentru mama sa, dar i se citește pe chip tristețea. I-ar plăcea să urmeze o carieră în IT.

„Cristina (n. red. soția lui Dan Pătatu), ca și profesionist în meseria de asistent medical pe secția de chirurgie, dădea dovadă de responsabilitate în tot ceea ce făcea. M-am întâlnit aseară cu ea și este devastată, sau poate cuvântul acesta este prea puțin. Nu se poate descrie în cuvinte starea prin care trece. Chiar dacă este totuşi într-o stare de şoc încearcă să se menţină. Ce am remarcat în această familie, se ajută reciproc. Fiul o susţine pe ea şi ea îl susţine pe fiul ei. Chiar aseară am discutat şi cu Tudor. Se ţine puternic, dar suferă. Dacă priveşti în sufletul lui, vezi un suflet gol şi cred că va rămâne traumatizat toată viaţa. Să nu uităm că peste trei luni va suţine examenul de Bacaulaureat şi ar vrea să facă şi o facultate, am înţeles că în domeniul IT-ului. Sper să îl ajute Dumnezeu și să găsească în el puterea să meargă înainte”, a mai mărturisit Nicoleta Andronic.

 Criminalul a vorbit cu fratele lui Dan Pătatu

Femeia a mai dezvăluit că Gheorghe Moroșan a discutat cu fratele lui Dan Pătatu la telefon și l-a avertizat că îl va omorî pe acesta. Nimeni nu știe, momentan, cum s-a produs cu exactitate crima.

„A vorbit doar cu fratele dânsului şi i-a spus că nu o să îl mai vadă în viaţă, că o să aibă grijă că nu o să îl mai vadă în viaţă (…)Şi noi ne punem această întrebare, cum a putut un om de 65 de ani să imobilizeze fără ajutor doi tineri robuşti şi sănătoşi, deci avantajele erau din partea victimelor în această situaţie. Am auzit tot felul de discuţii, că a intrat cu soţia şi le-a dat cu spray paralizant şi că apoi i-a legat soţia, că i-a ajutat vecinii, dar nu pot şti cu certitudine, deci nu am informaţii şi nu mi-am permis să o întreb pe Cristina, că nici ea nu ştie. Durerea ei este şi să mă ierte că o citez- l-a căsăpit pe Dan al meu”, a mai spus prietena de familie a lui Dan Pătatu.

Cine este criminalul din Oneşti, care i-a ucis pe cei doi muncitori. Are patru condamnări la activ - Stirileprotv.ro

Azi, Dan Pătatu a fost condus pe ultimul drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: