Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Justin Bieber a povestit despre cum a descoperit că are un cheag de sânge pe creier

Soția lui Justin Bieber a povestit despre cum a descoperit că are un cheag de sânge pe creier

În luna martie a acestui an, Hailey Baldwin Bieber, soția lui Justin Bieber, le-a dat emoții de zile mari tuturor celor din familia ei. Era la masă alături de soțul ei când a început să se simtă rău și a fost transportată la spital. Medicii i-au descoperit un cheag de sânge pe creier.

„Am avut un incident foarte înfricoșător pe 10 martie, când practic stăteam la micul dejun cu soțul meu şi aveam o zi obișnuită, o conversație normală, când brusc, în mijlocul unei discuții, am avut o senzație extrem de ciudată, care parcă mi-a trecut prin braț, de la umăr în jos, până la vârful degetelor”, a povestit modelul, în vârstă de 25 de ani, într-un videoclip pe YouTube. „Mi-a făcut să-mă simt vârfurile degetelor ciudat, aproape amorțite.”

Cântărețul, aflat lângă ea, o întreba cum se simte, însă Hailey nu știa ce să-i răspundă. Șocul a fost în momentul în care tânăra a realizat că nici nu poate articula vreun cuvânt. Toată partea dreaptă a feței ei era căzută și nu mai putea scoate niciun sunet.

La momentul respectiv, cei doi au crezut că ar putea fi un atac cerebral. Justin a rugat pe cineva să cheme salvarea pentru a o transporta pe soția lui la spital. Acest episod a fost catalogat de Bieber drept „cel mai înfricoșător moment din viața mea”.

Hailey Baldwin Bieber: Era ca și cum limba și gura mea nu puteau forma propoziții

„Era ca și cum limba și gura mea nu puteau forma propoziții”, și-a amintit ea, observând că fața ei a căzut doar pentru aproximativ 30 de secunde. „Am observat că, atunci când mi-a revenit vorbirea și am simțit că aș putea spune ceva, anxietatea care s-a instalat m-a făcut să vorbesc din nou ciudat.”

Hailey a sesizat că „şi-a revenit aproape la normal” abia atunci când a ajuns la camera de gardă. „Medicii au putut vedea că mi-a apărut un mic cheag de sânge în creier, pe care l-au catalogat drept atac ischemic tranzitoriu, practic ca un mini-accident vascular cerebral”, a adăugat ea. „M-am simțit cu adevărat recunoscătoare că nu a fost mai rău și că nu am rămas cu sechele permanente.”

Fotomodelul Hailey Baldwin Bieber a rămas peste noapte la spital. A fost supusă mai multor radiografii și teste, dar medicii n-au putut să spună exact care a fost cauza incidentului. Au pus evenimentul pe seama administrării anticoncepţionalelor, bolii COVID-19 și unui zbor recent pe distanță lungă.

După mai multe investigații, Hailey a fost diagnosticată cu o malformaţie a inimii, care trebuia corectată chirurgical. Tânăraa fost operată imediat pe inimă.

„Totul a decurs foarte uşor și mă recuperez foarte bine, foarte repede”, a mai spus ea în videoclipul postat online. „Ma simt minunat. Cel mai mare câştig a fost ca medicii să descopere rapid această problemă, iar eu să pot trece peste această situație cu adevărat înfricoșătoare și să-mi trăiesc în continuare viața.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: