Redactia.ro
Home » Monden » Soţia lui Mihai Constantinescu a dezvăluit ultima dorinţă a artistului, la 3 ani de la moartea cântăreţului

Soţia lui Mihai Constantinescu a dezvăluit ultima dorinţă a artistului, la 3 ani de la moartea cântăreţului

Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier. Văduva artistului: „Știu că este bine”

Mihai Constantinescu a murit în 2019, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, din cauza unui stop cardio-respirator neresuscitabil. Simona Secreier, cea care i-a fost soţie, îi cinsteşte memoria aproape zi de zi.

Văduva lui Mihai Constantinescu a mers la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare celui care i-a fost soț, prieten și marea dragoste a vieții, în ziua în care creştin ortodocşii i-au prăznuit pe Sfinții Mihail și Gavril.

Mihai Constantinescu a iubit mult florile

Femeia a dezvăluit şi care a fost ultima dorinţă a artistului, la 3 ani de la moartea cântăreţului.

„Merg de trei – patru ori pe săptămână la el, la cimitir, să îi îngrijesc mormântul. Mă ocup personal ca el să arate bine. Lui Mihai îi plăceau foarte mult florile. Atunci când trăia, el mi-a zis mai în glumă mai în serios că, dacă el nu o să mai fie, speră ca eu să vin la mormântul lui să îi pun o floare.

Am ținut cont de ce mi-a spus, așa că nu vreau să îi neglijez dorința. Lui îi plăceau foarte mult florile, în special cele de primăvară, zambilele și trandafirii. A fost o relație, o căsnicie foarte frumoasă între mine și el. Atunci când mă duc să îi îngrijesc mormântul, eu de fapt îi îngrijesc Raiul lui, pentru că el este în Rai acolo Sus”, a declarat Simona Secrier pentru Click.

De ce nu şi-a mai visat fostul soţ

Văduva fostului artist nu şi-a mai visat bărbatul pe care l-a iubit atâţia ani şi ştie de ce.

„Nu l-am mai visat deloc pe Mihai și știu de ce. El este acolo în lumină, este un înger în lumină și este bine unde este. Mă veghează de Sus să îmi fie bine. După lucru o să merg la cimitir la el să îi aprind o lumânare.

Mă duc cam de trei ori pe săptămână la cimitir: îi curăț mormântul, am grijă să arate bine Raiul lui. Îmi este dor de îngerul meu păzitor, îmi este dor de fiecare clipă petrecută cu el, dar mă resemnez cu muzica lui”, a mai spus Simona Secrier pentru sursa amintită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: