Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Nelu Ploieșteanu, îndurerată la mormântul artistului. Elena a organizat parastasul de un an

Soția lui Nelu Ploieșteanu, îndurerată la mormântul artistului. Elena a organizat parastasul de un an

GALERIE FOTO (4) Soția lui Nelu Ploieșteanu, îndurerată la mormântul artistului.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, îndurerată la mormântul artistului. Soția lui Nelu Ploieșteanu nu poate trece peste moartea marelui artist. Elena Ploieșteanu e distrusă de durere, spunând că nu îl va uita pe cel care i-a fost partener ani de zile.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, îndurerată la mormântul artistului. Elena a organizat parastasul de un an

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe 2 aprilie 2021, iar Elena, soția sa, i-a făcut parastasul de un an de zile. Artistul a stat zile întregi internat în spital la secția de Terapie Intensivă, dar medicii nu au mai putut să-l salveze. Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani. Zilele trecute, văduva artistului a mers la mormântul soțului și a organizat parastasul de un an. În urmă cu patru ani, Elena și-a pierdut fiul, iar vestea morții băiatului a distrus complet atmosfera în familia Ploieșteanu. ”Tot timpul îmi spunea că sunt cea mai puternică. Acum simt că nu mai pot, nu mai am puterea pe care am avut-o. Băiatul pe data de 21 aprilie face patru ani, iar Nelu pe doi aprilie a făcut un an. Nu o să-i uit niciodată, nu am putere să dăpășesc, dar vreau să fiu aproape de copii și de nepoți cât o să vrea Dumnezeu”, a spus soția lui Nelu Ploieșteanu.

Elena Ploieșteanu susține că în familia ei are loc un blestem, deoarece în aceeași lună a pierdut două persoane dragi, fiul și soțul. Nelu Ploieșteanu este înmormântat la cimitirul Străulești 2 din București, acolo unde regretatul artist a fost înmormântat la trei zile de la deces. Pentru familia artistului, moartea sa a venit ca un trăsnet, mai ales că Ploieșteanu nu avea probleme de sănătate grave. Cântărețul a ajuns pe 18 martie la Spitalul Floreasca după ce a prezentat simptome ale COVID-19, iar la scurt timp starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Ulterior, Nelu Ploieșteanu a fost intubat, iar la aproape două săptămâni s-a stins din viață.

Care a fost ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, iar înainte de a muri și-a spus ultima dorința de pe patul de spital. Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret, că nu a mai reușit să ajungă la mormântul fiului lui, Mihăiță, din Cimitirul Străulești, să-i aprindă o lumânare.

Starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trecea. Ne suna pe videocall și ne spunea că se sufocă. În timp ce vorbeam cu el mi s-a făcut rău și am căzut pe jos inconștientă. Inițial a refuzat tomograful, dar am insistat eu să mergem la spital. Făcea febră și se simțea pe zi ce trecea mai rău. Un medic a văzut că are saturația de oxigen mică și nu a acționat.A ţipat la el că a primit pachet, câte pachete mai vrea?! El, fiind cu căştile în ureche, eu am început să ţip. Mă suna şi mă întreba dacă i-am luat medicamentele. Nu au ajuns. Deci era ceasul 17:00 şi pachetul lui nu ajunsese din moment ce fata la 13:00 a ajuns cu pachetul. Între timp, intră o infimieră, el a spus că ar fi trebuit să primească un pachet.”, a spus Elena Ploieșteanu la un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: