Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Nicolae Dolănescu, mărturii sfâșietoare. Ce diagnostic a primit partenerul ei de viață

Soția lui Nicolae Dolănescu, mărturii sfâșietoare. Ce diagnostic a primit partenerul ei de viață

GALERIE FOTO (2) Soția lui Nicolae Dolănescu, mărturii sfâșietoare

Soția lui Nicolae Dolănescu, mărturii sfâșietoare. Cei care l-au cunoscut pe fratele lui Ion Dolănescu au rămas șocați la aflarea veștii morții acestuia. Nicolae Dolănescu s-a stins din viață dumincă, iar anunțul trist a fost făcut de Ionuț Dolănescu, pe pagina lui de socializare. Ica, soția artistului a făcut mărturisiri cutremurătoare despre moartea partenerului ei de viață.

Soția lui Nicolae Dolănescu, mărturii sfâșietoare. Ce diagnostic a primit partenerul ei de viață

Soția lui Nicolae Dolănescu, mărturii sfâșietoare. Fratele lui Ion Dolănescu s-a stins din viață, duminică, pe 29 august, iar anunțul trist a fost dat de Ionuț Dolănescu. Artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își lua rămas bun de la unchiul său. „Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu Tae!”, a fost mesajul lui Ionuț Dolănescu, postat pe Facebook., fără a preciza care a fost cauza morții.

Soția lui Nicolae Dolănescu a povestit că nu îi vine să creadă că soțul său nu mai este printre noi. Fratele lui Ion Dolănescu a fost diagnosticat cu o infecție, în urma dializei peritoneale. În doar câteva ore, peritonia de care suferea artistul s-a transformat în septicemie și și-a pierdut viața. Îndurerată, Ica Dolănescu a povestit că nimeni nu s-ar fi așteptat ca partenerul ei de viață să moară. Nicolae Dolănescu era la dializăm, dar în ultima perioadă au apărut complicații, iar ulterior a fost diagnosticat cu peritonită și a fost operat de urgență la un spital din București.

Nicolae Dolanescu

După șapte săptămâni, boala s-a mai ameliorat, iar apropiații au crezut că Nicolae Dolănescu își va reveni. Din nefericire, acesta a pierdut lupta cu infecția. ”Joi, din cauza aerului condiționat de la centrul de dializă a răcit și a făcut o pneumonie galopantă. Doar vineri, sâmbătă luat cu salvarea la spital, i s-a descoperit această pneumonie, nu mai putea respira și atunci a fost intubat”, a povestit Ica Dolănescu, în exclusivitate, la Antena Stars.

De ce a murit Nicolae Dolănescu

Conform soției, din cauza răcelii, pneumonia s-a reactivat, iar peritonita s-a transformat în septicemie și a murit. ”El este de șapte ani la dializă, întâi a făcut o dializă peritoneală și, de un an și jumătate, o hemodializă. În urma dializei peritoneale, s-a infectat peritoneul, nu te pregătește nimeni că se poate declanșa această infecție. La el s-a declanșat, a colectat un lichid, apoi a fost operat pentru a-i scoate acel lichid, care era în cantitate mare”, a mai povestit Ica Dolănescu.

Soția artistului a mai spuus că este foarte agitată în ultimele zile, dar cel mai greu îi va fi după înmormântare. Fiul nora și nepoții săi vor fi aproape de ea și o vor ajuta să treacă peste această cumpănă.

Constantin și Nicolae Dolănescu au cântat timp de 25 de ani cu Ion Dolănescu. „La vârsta de 16 ani, fratele meu, Ion, a văzut că am un pic de talent şi nu m-a lăsat să merg pe alt drum. Tocmai atunci începuse să cânte cu Maria Ciobanu şi m-au luat cu ei în spectacole. Mi-a fost foarte greu la început, un copil simplu, de la ţară, să-l pui direct în spectacol..Am cântat cel mai mult împreună 25 de ani, toţi trei fraţii, pe aceeaşi scenă”, mai povestea Constantin pentru ”Taifasuri”. Ion Dolănescu avea 7 frați și surori, Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelică, Anica și Gică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: