Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, cere din nou efectuarea testului ADN: ”Să încheiem tot balamucul”

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, cere din nou efectuarea testului ADN: ”Să încheiem tot balamucul”

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, insistă asupra efectuării testului ADN, prin care poate dovedi că este, într-adevăr, copilul regretatului artist.

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, cere din nou efectuarea testului ADN: ”Să încheiem tot balamucul”

Ionuț Petrescu vrea cu tot dinadinsul să efectueze testul ADN, prin care crede că poate dovedi faptul că este fiul legitim al lui Ion Dolănescu. Pentru ca totul să fie dus la bun sfârșit, Ionuț Petrescu vrea ca DNA să asiste la momentul testării, dar și posibilii lui frați.

Ionuț Petrescu, fiul fostei servitoare a lui Ion Dolănescu, susține că mama lui a recunoscut în cadrul unui interviu că s-ar fi iubit cu regretatul cântăreț de folclor. Femeia, decedată în 2019, ar fi vrut să-i mărturisească și fiului cine este tatăl, dar nu a mai apucat.

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN.Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului. Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (…) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale.

Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975 acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt.Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”, a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars, scrie Viva.ro

Ionuț Dolănescu, de altfel, i-ar fi promis presupusului său frate efectuarea testului ADN, în anul 2016. Însă, Ionuț Petrescu spune că nu s-a întâmplat nimic de atunci.

 „Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic”, a mai spus bărbatul.

Relațiile lui Ion Dolănescu

Maria Ciobanu nu a fost singura soție a lui Ion Dolănescu. Înainte de căsnicia cu celebra artistă, Ion Dolănescu a fost căsătorit cu Iustina Băluțeanu. După ce s-a despărțit de Maria Ciobanu, Ion Dolănescu a avut o relație cu Margarita Valenciano, din Costa Rica, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj. Din iubirea lor a rezultat Dragoș Carlos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: