Redactia.ro
Home » Monden » Ion Dolănescu, uitat de fiii săi. Cum arată cavoul regretatului artist

Ion Dolănescu, uitat de fiii săi. Cum arată cavoul regretatului artist

GALERIE FOTO (4) Ion Dolănescu, uitat de fiii săi.

Ion Dolănescu, uitat de fiii săi. Cântărețul Ion Dolănescu s-a stins din viață pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani. Artistul a lăsat în urmă doi copii, pe Dragoș și Ion, care au moștenit întreaga avere a acestuia. Se pare că aceștia au uitat de tatăl său. Cine are grijă de cavoul regretatului interpret de muzică populară?

Ion Dolănescu, uitat de fiii săi. Cum arată cavoul regretatului artist

Ion Dolănescu, uitat de fiii săi. Artistul a plecat dintre noi în 2009, la vârsta de 65 de ani. Interpretul de muzică populară a murit în urma unui stop cardio-respirator. Medicii au încercat să îl resusciteze, dar în zadar. Maestrul folclorului românesc a decedat!

Au trecut 12 ani de la moartea acestuia și se pare că cei doi copii ai săi, Ionut și Dragoș, care au moștenit întreaga avere a artistului au uitat de tatăl lor. Fanii și angajații cimitirului Bellu au mare grijă de locul de veci al artistului. Ion Dolănescu le-a lăsat celor doi fii ai săi o avere de un milion de euro care constă în case, terenuri, bani și drepturi de autor. Din păcate, Dragoș și Ion merg foarte rar la mormântului tatălui său. Spre surprinderea tuturor, cel care se ocupă de cavoul artistului este Ionuț Petrescu, presupusul fiu pe care l-ar fi avut cu bucătăreasa Flori.

Acesta vine deseori la mormântului lui Ion Dolănescu și are grijă ca acesta să fie curat. „Chiar dacă Ionuț și Dragoș s-ar supăra pe mine, eu tot merg să am grijă de mormânt. Mă voi ocupa în continuare, să fie cum a fost mereu, plin de flori și de lumânări. Nu cred că este ceva rău să duc flori și lumânări la mormântul marelui artist Ion Dolănescu, acum că o fi tatăl meu sau nu, doar Dumnezeu știe adevărul pur. Cel puțin îl voi răsplăti, că am mâncat la masa lui, unde mama l-a slujit o viață. Să spălăm un pic mormântul, nu-l putem lăsa așa, e prea mizerabil.”, a declarat Ionut.

Cine este presupusul fiu al lui Ion Dolăneascu

Ionuț a ieșit de multe ori în public să spună că este cel de-al treilea fiul al regretatului artist, Ion Dolănescu. Acesta s-a lansat chiar și în lumea muzicii, dar nici acum nu se știe dacă părintele său a fost marele artist. În ciuda tuturor criticilor, Ionuț nu mai pune prea multe întrebări și îi respectă amintirea maestrului.„Cred că, de acolo, de Sus, prin puterea lui Dumnezeu și ruga marelui artist, am reușit să îmi îndeplinesc dorința de a cânta, ceea ce mi-am dorit o viață. Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința de a cânta și mi-aș mai dori să aflu cine-i tatăl meu cu adevărat, pentru că mama a luat adevărul în mormânt. Dumnezeu va scoate odată și odată adevărul la suprafață, nimic nu va rămâne neterminat pe lumea asta”, a spus Ionuț Petrescu.

Ion Dolanescu, impreuna cu Dragos si Ionut

Reamintim că ani de zile, Dragoș și Ionut Dolănescu s-au certat pe averea tatălui său. Într-un final,după opt ani de proces, cei doi au reușit să împartă moștenirea tatălui lor. Dragoș locuiește în Costa Rica, iar Ionuț se împarte între România și America.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: