Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Radu Pietreanu. Cine e cea care i-a fost alături actorului când a luptat cu cancerul: „Aș vrea să mă despart de ea…”

Soția lui Radu Pietreanu. Cine e cea care i-a fost alături actorului când a luptat cu cancerul: „Aș vrea să mă despart de ea…”

GALERIE FOTO (2) Soția lui Radu Pietreanu. Cine e cea care i-a fost alături actorului când a luptat cu cancerul: „Aș vrea să mă despart de ea...”

Soția lui Radu Pietreanu. Cine e cea care i-a fost alături actorului, la bine și la rău, în special când acesta a luptat cu cancerul. Iată cine e, de unde provine și în ce domeniu lucrează aceasta, dar și cine e cel pe care îl consideră un adevărat exemplu.

Soția lui Radu Pietreanu. Cine e cea care i-a fost alături actorului când a luptat cu cancerul: „Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive”

Pe soția lui Radu Pietreanu o cheamă Mihaela. Provine din Iași și are 41 de ani. Lucrează în domeniul cosmeticii, specialist în manichiură tehnică și ține diverse cursuri organizate în România. Încă de mică, Mihaela Pietreanu a fost pasionată de asta și chiar a studiat chiar și în Japonia, mulți ani, manichiura tehnică. Ba chiar a luat și premii.

Mihaela Pietreanu: „A fost o dorință de-a mea de a ajuta oamenii, m-am hotărât să predau nu doar pentru a da mai departe această tehnică ci mai ales de a ajuta oamenii să își recapede încrederea în sine. (…) Fac o combinație între dezvoltarea persoanală, să spun așa, și manichiură”.

„Am avut diverse frici închipuite că nu aș fi suficient de bună, chiar și într-un lucru atât de neînsemnat cum e manichiura, pare un lucru ușor de făcut și neînsemnat”.

„Mă consider o fire foarte norocoasă. Soțul meu m-a impulsionat, soțul meu e un exemplu în viața mea”.

„Manichiura este cartea de vizită a unei femei și nu numai. Trebuie să avem mereu manichiura îngrijită, iar aceste tehnici noi, din ce în ce mai noi, cu produse din ce în ce mai non-invazive, ne ajută să ne prezentăm frumos”, a spus aceasta într-o emisiune de la Prima TV.

Foto: Youtube / Emisiuni Prima TV (captură video)

Radu Pietreanu, despre lupta cu cancerul la plămâni: „Am și murit un pic”

Radu Pietreanu și soția lui sunt căsătoriți de un an, astfel că ei au făcut nunta în mare secret, conform Spynews. Ea este cea care i-a fost alături actorului când acesta a avut cancer la plămâni.

„Avem șapte ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie. Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit”, a mărturisit actorul în emisiunea „Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu.

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniștit. Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os”, a spus actorul, în urmă cu câteva luni, în cadrul unui podcast.

Soția lui Radu Pietreanu. Cine e cea care i-a fost alături actorului când a luptat cu cancerul: „Aș vrea să mă despart de ea...”
Foto: capturi video Prima TV / Youtube: Emisiuni Prima TV

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: