Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Femeia face acuzații grave: „Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos!”

Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Femeia face acuzații grave: „Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos!”

Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Femeia face acuzații grave: „Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos!”

Moartea fostului preşedinte al FR Box, Rudel Obreja, a provocat o mulțime de controverse și a lăsat în urmă multe lacrimi și durere. Cei mai afectați sunt membrii familiei, care nu își explică de ce sportivul a murit atât de repede. Soția lui face acum dezvăluiri șocante și dă peste cap întreaga situație.

Soția lui Rudel, dezvăluiri incendiare

Soția lui Rudej Obreja rupe tăcerea și spune că moartea soțului ei a avut loc din cauza nepăsării. Femeia a explicat că bărbatul era clinic sănătos în luna aprilie, dar lucrurile au degenerat apoi rapid. Nu își explică cum acesta a trecut de carantină și, în doar două luni, a ajuns să aibă cancer în fază terminală și abia apoi a fost eliberat și lăsat să se trateze.

„Poate o spun eu subiectiv, dar o spun şi documentele. În momentul în care cineva intra într-o închisoare intră într-o carantina. Este analizat medical. După aceasta carantină, soţul meu a ieşit şi a rezultat ca e clinic sănătos. Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui. Soţul meu a făcut analizele an de an şi toate au fost impecabile. Mi se pare greu totuşi ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze! La aproximativ două săptămâni au început durerile şi mi-a spus că nu se simte bine şi că la cabinetul medical a spus că are o problemă. După ce a fost mutat lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topeşte. A început să slăbească. Eu am fost cu soţul meu 16 ani, îl ţtiam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja la România TV.

Femeia crede că totul s-a produs din cauza nepăsării autorităților, care i-au grăbit moartea prin amânarea tratamentului. Deși a mers la nouă controale, abia la final a aflat că este bolnav. Soția regretatului sportiv spune că și-a văzut soțul cum se stinge pe picioare, cum se plânge de dureri, deși niciodată nu fusese sensibil.

Întrebată dacă soţul ei a refuzat să denunţe pe cineva, în special pe Elena Udrea, Antonia Obreja a recunoscut că soțul ei nu a știut ce se întâmplă și chiar și la declarații ar fi fost obligat să spună ce voiau alții.

„Da, ţi nu numai! Soţul meu a fost aşteptat cu cătuşele pe masă la DNA şi a fost întrebat dacă a făcut puşăarie neavând antecedente penale! Credeţi că acel procuror nu a ştiut că soţul meu nu are antecedente când l-a chemat? Soţul meu nu a avut nimc de spus pentru că nu a ştiut, el a subliniat acest lucru. „Vă spunem noi ce să scrieţi!”, dar el a spus eu aşa ceva nu fac niciodată!”, a mai spus femeia la TV.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja

Femeia susține că Rudel Obreja a simțit că sfârșitul îi este aproape și a făcut tot ce a putut să își pregătească despărțirea de această lume. ”Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. ”Eu astăzi voi pleca!” . Și așa a și fost!”, a spus ea.

Fiica lui Obreja, mesaj emoționant după moartea tatălui

Fiica lui Obreja consideră că tatăl ei a murit pe nedrept și boala a avansat din cauza oamenilor care i-au vrut răul și nu i-au permis să se trateze la timp, așa cum trebuie și să beneficieze de un mediul potrivit pentru un bolnav în stare gravă. Speră că se va face dreptate și tot adevărul va ieși la iveală, deși nimic nu îl mai poate aduce înapoi pe marele sportiv.

„Aș vrea să plătească corect, drept, DREPT așa cum a fost TATA, toți acei mulți-puțini care nu l-au auzit strigându-și durerea bolii care îl măcina, PENTRU CA ACEASTĂ CRIMĂ SĂ NU SE MULTIPLICE LA NESFÂRȘIT! Vreau să îngrop acest sistem al dosarelor făcute la comandă și al executărilor politice, atunci când îl îngrop pe TATA.”, a declarat fiica lui Rudel.

Tânăra a pomenit și niște nume ale vinovaților, precizând că există câțiva oameni care ar trebui demiși din funcțiile pe care le dețin și chiar a pornit un demers în acest sens: Ministrul Justiției Cătălin Predoiu și Directorul General Administrația Națională a Penitenciarelor, Dan Halchin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: