Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Silviu Prigoană nu stă acasă precum alte soții de bogătași! Cu ce se ocupă Mihaela, la 43 de ani

Soția lui Silviu Prigoană nu stă acasă precum alte soții de bogătași! Cu ce se ocupă Mihaela, la 43 de ani

Silviu Prigoană este, în prezent, căsătorit cu Mihaela Botezatu, cea care i-a furat inima după mariajul cu Adriana Bahmuțeanu. Iată cu ce se ocupă aceasta la 43 de ani!

Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani

Mihaela Prigoană, actuala soție a lui Silviu Prigoană nu stă acasă precum alte soții de bogătași! Aceasta este terapeut al metodei Dorn, iar în trecut a fost producător de produse de panificație:

„Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania.

Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile.

Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile”, a spus aceasta pentru Taifasuri.

Mihaela a fost acuzată că s-a măritat cu Silviu Prigoană pentru bani

Cei doi soți, s-au cunoscut în 2015, la câteva luni după divorțul lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuțeanu, iar pe data de 8 martie 2016 au decis să-și unească destinele. Mihaela susține că nu s-a căsătorit pentru bani, ci pentru toate calitățile acestuia:

M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit.

Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni.

Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui.

Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută’, povestea Mihaela pentru aceeași sursă.

Totuși Mihaela Botezatu a recunoscut că a atras-o la Silviu Prigoană și partea financiară, pe lângă inteligența, tandrețea și iubirea de care-i dă dovadă:

„Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic.Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept”,a mai spus Mihaela, sotia lui Silviu Prigoana pentru sursa citata.

 

Sursa Foto: taifasuri.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: