Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Silviu Progoană, arată la 40+ mai ceva ca la 20. Fotografia cu care a făcut senzație

Soția lui Silviu Progoană, arată la 40+ mai ceva ca la 20. Fotografia cu care a făcut senzație

GALERIE FOTO (6)

Destinul lui Silviu Prigoană s-a schimbat în 2016 când s-a căsătorit cu Mihaela Botezat. Mia, cum o alintă apropiații, are 43 de ani și trei nașteri.

În ultimii ani, afaceristul a slăbit, are un tonus excelent, dar evident că e eclipsat de superba lui nevastă, pentru care parcă timpul se scurge invers.

Mihaela a făcut senzație cu cea mai nouă poză a sa. A purtat o rochie mulată, pe care o puteți vedea în galeria foto de mai jos, despicată pe coapse, cu un decolteu impresionant și un model care a atras atenția tuturor. Ipostaza în care s-a lăsat pozată denotă eleganță, senzualitate și decență în același timp. Blondă, cu părul lung, cu chip de păpușă, sibianca ar face-o invidioasă până și pe Kim Kardashian.

Mihaela și Silviu Prigoană, căsnicie lapte și miere

Mihaela și Silviu s- au cunoscut în 2015, la câteva luni după divorțul lui de Adriana Bahmuțeanu. Pe data de 8 martie 2016 s-au căsătorit. Silviu pentru a șaptea oară, iar Mihaela, pentru a doua oară. Ambii au mulți copii din căsniciile anterioare, dar le place să aibă casa plină de veselie.

Mihaela are trei copii, Ionuţ (15 ani), Ana Maria (14 ani) şi Alexandra (13 ani), iar Silviu, patru copii. Pe Honorius (34 de ani) și pe Silvius (31 de ani) cu prima soție, iar din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (14 ani) şi pe Eduard (13 ani).

Mihaela Prigoană: „Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui.“

„M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el. El nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui.

Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută”, povestea Mihaela pentru Taifasuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: