Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Victor Socaciu, mărturisiri despre problemele de sănătate ale artistului din ultimele luni care au dus la decesul său

Soția lui Victor Socaciu, mărturisiri despre problemele de sănătate ale artistului din ultimele luni care au dus la decesul său

Victor Socaciu s-a stins din viață în urmă cu două zile, după ce în ultimul an s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. După ce moartea artistului a fost anunțată oficial de fiica și soția acestuia, apropiații lui au reușit cu greu să accepte această pierdere. Până acum cauza morții sale nu a fost cunoscută, însă Brândușa Simion a făcut mărturisiri despre ultimele luni din viață ale partenerului său.

Victor Socaciu s-a confruntat pentru o perioadă lungă de timp cu probleme renale, care au fost considerate și cauza decesului său. Artistul a făcut un transplant de rinichi în anul 2009 care i-a salvat viața, dar starea sa s-a agravat în ultimii ani.

Fosta sa soție, Marina Almășan, a dezvăluit în urmă cu câteva luni că acesta ar fi motivul pentru care cântărețul de muzică folk ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în ultimul an. Aceste declarații au fost infirmate de Brândușa Simion, care i-a fost alături bărbatului până în ultimul moment.

Soția lui Victor Socaciu, mărturisiri despre problemele de sănătate ale artistului din ultimele luni care au dus la decesul său

Deoarece apropiații lui Victor Socaciu și cei care l-au admirat nu și-au putut explica de ce acesta a încetat din viață, soția sa a vorbit despre problemele sale de sănătate. Toate ar fi cauzate de infectarea cu COVID-19 de la începutul acestui an, care a avut efecte severe asupra organismului artistului.

A întâmpinat complicații la nivelul plămânilor, iar la jumătatea lunii noiembrie a ajuns în atenția medicilor. În urma intervenției pe care a suferit-o pentru eliminarea lichidului la plămâni a contactat o infecție nosocomială, cauza decesului fiind un șoc septic.

Brândușa Simion a mărturisit că soțul său a luptat mult să rămână în viață, singura lui dorință fiind să revină din nou pe scenă.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni. A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a povestit Brândușa Simion, conform wowbiz.ro.

Vasile Șeicaru a negat că prietenul său ar fi murit din cauza infectării cu Covid-19

Printre cele mai apropiate persoane ale lui Victor Socaciu s-a numărat și Vasile Șeicaru, cu care a avut o prietenie de lungă durată. După ce și-a pierdut camaradul de scenă, artistul a putut cu greu să povestească ce s-a întâmplat cu acesta în ultimele luni de viață. A declarat însă că s-a informat în permanență de starea lui de sănătate și că a ținut legătura cu familia acestuia, iar motivul decesului nu ar fi fost reprezentat de infectarea cu Covid-19.

După cum a afirmat și Marina Almășan, cauza morții lui Victor Socaciu ar fi fost problemele sale renale.

„Spre deosebire de alții, eu am știut tot timpul ce e cu el pentru că sunt foarte apropiat de familia lui, sunt apropiat de Brândușa, de soția lui, și de el. […] Eu știam pentru că el a fost internat în spital acum o lună, dar a fost în stare de comă, adică asta am știut tot timpul. […] Eu nu știu din punct de vedere medical, nu cred. Pentru că SARS-CoV-2 a avut demult, de foarte demult și nu mai era vorba de așa ceva. El a fost internat datorită intervenției de la rinichi, datorită faptului că probabil s-au agravat lucrurile acolo, dar medical eu nu știu să vă spun. Cert e că nu a murit de Covid. A avut probleme cu rinichii”, a dezvăluit Vasile Șeicaru, după cum arată B1.â

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: