Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Will Smith s-a ras în cap! Cum arată acum Jada Pinkett Smith FOTO

Soția lui Will Smith s-a ras în cap! Cum arată acum Jada Pinkett Smith FOTO

GALERIE FOTO (2)

Jada Pinkett Smith s-a tuns zero! Soția celebrului actor Will Smith și-a surprins fanii prin noul look. Iată cum arată astfel!

Soția lui Will Smith s-a ras în cap! Cum arată acum Jada Pinkett Smith FOTO

Soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, a adoptat un nou look. La cei 50 de ani, Jada a decis să facă o schimbare, mai exact, să se tundă zero. Mândră de gestul ei, a dorit să le arate și fanilor, așa că a postat o fotografie pe rețelele de socializare.

”Willow m-a făcut să fac asta, pentru că era timpul să trec peste acest lucru. Cei 50 de ani sunt pe cale să fie divini prin această schimbare”, a scris soția lui Will Smith pe Instagram, scrie BBC.

Reacțiile urmărtorilor vedetei nu au întârziat să apară. Mulți au felicitat-o: Ești divină!”, „Ce frumusețe!”, „Atât de frumoasă!”, „Ne place la nebunie!”, „Te iubim”, sunt doar câteva dintre mesajele la adresa ei.

Din ce cauză soția lui Will Smith s-a tuns zero

Se pare că actrița are de mai mulți ani o afecțiune dermatologică ce îi cauzează căderea părului. În anul 2018, Jada a mărturisit că are alopecie. Asta după ce fanii au întrebat-o de ce obișnuiește să poarte turbane.”Am primit o mulțime de întrebări de ce port turbane. Am probleme cu piederea părului. Am constat asta după ce îmi rămâne foarte mult păr în cabina de duș. A fost îngrozitor când am observat cum tot îmi cade părul. Medicii mi-au spus că am alopecie”, a spus star-ul internațional.

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a fost dependentă de droguri și alcool

Pe când avea 20 de ani, Jada Pinkett Smith consuma droguri și alcool. A realizat că nu este bine ce face după ce  Mac Miller a murit din cauza unei supradoze de droguri. „Când am văzut ce a pățit m-am gândit că puteam fi eu în locul lui. Eram la fel. În timpul depresiei luam ecstasy, beam foarte mult și fumam iarbă. Încercam orice pentru a mă calma.”, a declarat Jada Pinkett Smith, potrivit Fox News.

Jada Pinket Smith este căsătorită din 1997 cu Will Smith alături de care are doi copii.

Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: