Redactia.ro
Home » Știri » Soția medicului-erou i-a interzis lui Nelu Tătaru să mai dea informații despre soțul ei

Soția medicului-erou i-a interzis lui Nelu Tătaru să mai dea informații despre soțul ei

Soția medicului-erou i-a interzis lui Nelu Tătaru

Soția medicului-erou i-a interzis lui Nelu Tătaru să mai dea informații despre starea de sănătate a soțului ei. Ministrul Sănătății a distribuit informații false despre acesta. 

Soția medicului-erou, interdicție lui Nelu Tătaru

Soția medicului-erou Cătălin Denciu s-a săturat de informațiile false care circulă în mediul online. Unele dintre acestea le spun chiar autoritățile statului. Aceasta i-a interzi ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să mai declare orice informație despre starea de sănătate a soțului ei.

Durerea este prea mare în familia medicului de la Piatra Neamț. Deși familia i-a permis lui Nelu Tătaru să facă publice informații legate despre starea lui de sănătate, potrivit spynews.ro, acum soția medicului-erou îi interzice acestuia să mai dea detalii despre cum se simte soțul ei în spitalul belgian.

Cătălin Denciu este medicul-erou de la Spitalul din Piatra Neamț în care a avut loc incendiul devastator în urmă cu doar câteva zile. Acesta s-a ales cu arsuri pe 70% din corp atunci când a sărit în flăcări pentru a-și salva pacienții.

În seara incendiului a fost transferat de urgență la un spital din Capitală. Ulterior medicii au decis transportarea sa la un spital din Belgia, deoarece șansele erau mult mai mari pentru a-și reveni cât mai rapid.

Medicul nu are coronavirus

În urmă cu o zi, Nelu Tătaru a anunțat că medicul este confirmat pozitiv cu coronavirus. Informația a fost contrazisă astăzi de către Ludovic Orban. Premierul a declarat că deja medicul fusese depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu mai multe luni și că șansele să fie depistat și acum sunt minime.

”Din ceea ce știm noi, testul de tip Real Time PCR, care i-a fost făcut la spitalul militar din Belgia este negativ. Probabil la Floreasca nu a fost test de tip Real Time PCR pentru că nu au avut timpul necesar de procesare. E posibil să fi fost un test antigen”, a spus Ludovic Orban.

Cătălin Denciu se află în stare gravă în Belgia. Acesta a suferit arsuri puternice pe o suprafață mare din corp în timpul incendiului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: