Redactia.ro
Home » Știri » Soția premierului canadian a fost confirmată cu COVID-19. Justin Trudeau a fost testat negativ

Soția premierului canadian a fost confirmată cu COVID-19. Justin Trudeau a fost testat negativ

Soția premierului canadian a fost confirmată cu COVID-19. Justin Trudeau a fost testat negativ

Soția premierului canadian a fost confirmată cu COVID-19. Justin Trudeau a fost testat negativ. Autoritățile canadiene au anunțat că siția premierului canadian, Justin Trudeau a fost confirmată cu coronavirus după ce a prezentat simptome minore ale noului virus.

Soția lui Justin Trudeau are coronavirus

Soția premierului canadian, Sophie Gregoire Trudeau a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a prezentat simptome minore ale virusului și se află în izolare. Premierul canadian este sănătos și nu are niciun simptom, dar va rămâne în izolare timp de 14 zile, urmând sfaturile medicilor.

Acesta își va continua activitățile zilnice și își va monitoriza singur sănătatea. Medicii au precizat că nu există niciun risc pentru cei care au intrat în contact cu Justin Trudeu.

Prim-ministrul își va petrece ziua în ședințe, apeluri telefonice și întâlniri virtuale de la domiciliu, inclusiv vorbind cu alți lideri mondiali și se va alătura discuției comitetului special al cabinetului COVID-19”, se arată în comunicat.

Antrenorul echipei Arsenal Londra a fost confirmat cu coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal Londra a fost testat pozitiv cu noul virus din China. Arteta, în vârstă de 37 de ani a declarat că echipa va intra în carantină, și mai multe persoane vor intra în autoizolare.

Sănătatea oamenilor noştri este prioritatea noastră acum. Suntem în legătură cu oamenii care se ocupă de situaţie şi abia aşteptăm să revenim la antrenamente, atunci când medicii ne vor permite”, a declarat directorul Vinai Venkatesham.

În urmă cu două zile, Daniele Rugani, fotbalist la Juventus Torino a fost testat pozitiv cu coronavirus.

De asemenea, FRF a anunțat că toate competițiile de copii și juniori au fost suspendate din cauza temerii legate de coronavirus. Decizia rămâne în vigoare până când se redeschid școlile.

Deocamdată decizia rămâne în vigoare până când se redeschid școlile. În acest moment cursurile au fost suspendate pe o perioadă de o săptămână, începând de miercuri, cu posibilitatea de prelungire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: