Redactia.ro
Home » Monden » Soția regretatului artist Nosfe, pregătită să o ia de la capăt, la un an de la moartea lui: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului artist Nosfe, pregătită să o ia de la capăt, la un an de la moartea lui: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului artist Nosfe, pregătită să o ia de la capăt, la un an de la moartea lui: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului artist Nosfe, pregătită să o ia de la capăt, la un an de la moartea lui. Iată detaliile!

Un an de la moartea lui Nosfe

Pe 16 octombrie, a trecut un an de la moartea regretatului rapper Nosfe, pe numele real Darius Vlad Crețan, artistul de la Șatra B.E.N.Z. În acest timp, Mădălina Crețan, soția sa, a trăit o perioadă de durere și introspecție. Cu toate că a devenit văduvă și este acum mamă singură a fiicei lor, Iris, Mădălina începe să-și redescopere speranța și dorește să-și „coloreze” viața din nou.

Mădălina Crețan a fost deschisă și sinceră cu privire la durerea sa pe rețelele de socializare, împărtășind frecvent gândurile și emoțiile sale. Cu toate acestea, în inima ei, a rămas întotdeauna o fărâmă de speranță că soarele va răsări din nou în viața ei.

Soția regretatului artist Nosfe, pregătită să o ia de la capăt

Recent, Mădălina a publicat un mesaj emoționant pe site-ul personal, în care a împărtășit dorința ei de a se redescoperi și reîndrăgosti. Pentru ea, această dorință nu se referă doar la găsirea unei noi iubiri romantice, ci și la regăsirea plăcerilor simple ale vieții și a bucuriei de a trăi. Mădălina a declarat că-și dorește să-și recâștige autenticitatea, să fie vulnerabilă și să simtă fiecare emoție la intensitate maximă:

„Oare? Mă rog! Vreau să mă reîndrăgostesc! De viață, de speranță, de iubire, de frumos, de zâmbete colorate, de muzică, de filme, de povești cu prietenii, de o zi cu soare, de ploaie, de binele și de frumosul din oameni!

Vreau să îmi amintesc atât de bine de toate lucrurile care mi-au adus sentimente frumoase în viață încât să vreau să le trăiesc din nou! Vreau să crească crengi noi, de verde pur și extensiile lor să se transforme în cele mai frumoase flori pe care ființa mea le-a etalat vreodată! Și toate astea din triunchiul rămas de unde s-a tăiat copacul! Nu știu când, sau cum, sau dacă, dar știu că asta este energia pe care vreau să o hrănesc să renască în mine! Vreau să fiu, dar să fiu! Nu doar să levitez prin viață! Viața asta care ni se scurge din corpuri atât de incert și viața asta care nu anunță când pleacă spre alte aventuri!

Vreau să mă reîndrăgostesc de tot ce e frumos! De frumosul ăsta al meu care n-are poate nicio legătură cu al tău! Să mă trezesc, să zâmbesc și să mulțumesc pentru încă o zi! Încă o zi de lecții de iubire, de soare pe piele, încă o zi pentru o carte frumoasă, o zi de un om ajutat să treacă strada, o zi de un mesaj de bună dimineața venit de la un om drag sufletului, o zi de zâmbetul copilului meu, o zi de “ce bine că o am pe mama”, o zi în care aud cuvântul “mami” care sună ca un clopoțel din Jingle Bells! Vreau să mă reîndrăgostesc de scris, de îmbrățișări, vreau să mă reîndrăgostesc de bucurie! Și de emoții! Mai ales de emoții! Vreau să vreau! Să primesc, să ofer! Să îmi amintesc cu drag de toate poveștile frumoase din viața mea și din ele să trag toată seva, pe care apoi să o transform în cel mai bun nectar!

Vreau să simt că tata se uită la mine de sus, din lateral, din față sau din mine și își zice “That’s my girl! Ai fost dată afară pe ușă de viață și ai intrat la loc pe geam!”. Vreau să simt cum sufletul care s-a îndrăgostit de mine când simțeam toate cele de mai sus se uită la mine și zice și de acolo de unde e acum “Ești o campioană! Fii mândră!”.

I mean, am doi coloși in Heaven care știu că îmi păzesc fiecare pas și îl am pe al treilea care încă mă ține de mână aici. I can do this! I still feel lucky!

Sunt sau nu puternică? To be or not to be! Who cares! Și cu puterea asta… vreau să fiu vulnerabilă, și sensibilă, și emotivă și cu sufletul pe tavă așa cum am fost mereu pentru că doar în energia asta simt că pot să dărâm ziduri și să simt emoții și fluturi în stomac! Sunt o visătoare și vreau să îmi amintesc asta ca să mă reîndrăgostesc! De mine și de tot ce am de oferit! Mie, vieții, oamenilor, lui Dumnezeu!

Vreau să mă reîndrăgostesc ca să îmi amintesc că viața e un dar, chiar dacă nu toate “cadourile” pe care le primim sunt mereu cele pe care ni le-am dorit! Și vreau să mă reîndrăgostesc de viață atât de tare încât să pot să molipsesc pe toată lumea din jurul meu!

Vă pupă Tzigă, forever Soție de Artist!”, a scris aceasta pe site-ul personal, www.sotiedeartist.ro.

Astfel, Mădălina Crețan se dovedește a fi o persoană puternică și inspirațională, capabilă să transforme durerea într-o dorință de a trăi din nou la intensitate maximă!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: