Redactia.ro
Home » Știri » Un an de la moartea lui Nosfe. Cum a apărut Mădălina Crețan la mormântul soțului ei și cine i-a fost aproape

Un an de la moartea lui Nosfe. Cum a apărut Mădălina Crețan la mormântul soțului ei și cine i-a fost aproape

GALERIE FOTO (7)

În această zi plină de amintiri și tristețe, marcăm un an de la moartea fulgerătoare a unui artist iubit și regretat, Nosfe. În data de 16 octombrie 2022, lumea muzicii a suferit o pierdere uriașă, iar familia, prietenii și fanii săi au fost lăsați într-o adâncă doliu. 

În urmă cu exact un an, pe 16 octombrie 2022, lumea a aflat cu tristețe că Nosfe, numele de scenă al talentatului artist Darius Crețan, s-a stins din viață. Cu o carieră muzicală impresionantă și versuri care atingeau inimile ascultătorilor, Nosfe a devenit rapid o figură iconica în peisajul muzical românesc. Cu toate acestea, pentru familia sa, el a fost mult mai mult decât un muzician talentat.

Un an de la moartea lui Nosfe

Nosfe a lăsat în urmă o soție devotată, Mădălina Crețan, și o fiică ce trăiește cu golul lăsat de plecarea sa. Vestea tragică a morții sale a fost o lovitură devastatoare pentru cei dragi și pentru întreaga industrie muzicală. A fost un moment de suferință intensă și regrete pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat.

La un an de la moartea sa, colegii, prietenii și familia lui Nosfe s-au unit pentru a organiza un parastas special în memoria sa. Evenimentul are loc astăzi, marcând o zi deosebită în care întreaga industrie muzicală din România se adună pentru a-și aduce omagii artistului care a schimbat multe vieți prin muzica sa.

Pentru Mădălina Crețan, fiica lui Nosfe, și membrii trupei Șatra B.E.N.Z., acest an a fost o perioadă plină de durere și amintiri. Cu toate acestea, au încercat să găsească puterea de a merge mai departe și să-și amintească de Nosfe cu dragoste și recunoștință.

Mădălina Crețan a mers la mormântul lui Nosfe

Cu inima încă grea de durere, toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pe Nosfe s-au reunit la locul unde artistul a fost înmormântat acum un an. Durerea este la fel de intensă ca în ziua în care l-au condus pe ultimul drum, iar lacrimile curg din nou. Cu flori în mână și priviri îndurerate, toți cei prezenți îi aduc un omagiu artistului care a fost un soț iubitor, un tată devotat și un artist desăvârșit.

Mădălina Crețan și colegii săi de trupă, printre care Lu-K Beats, dar și alți colegi de breaslă, precum Rava sau Jean Gavril cu soția lui, i-au adus un omagiu profund lui Nosfe. Astăzi, Mădălina Crețan își amintește cu dragoste de soțul ei și încearcă să meargă mai departe în ciuda pierderii devastatoare.

”Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc. Am evitat să îmi împovărez mintea și sufletul cu asemenea cuvinte „tragedie, moarte, final”, etc. Am ales să sărbătoresc viața pe care am avut-o împreună plină numai de lucruri magice în detrimentul „tragediei”.

Am ales să nu pot negru, să nu devin o victima ca energiile primite înapoi să nu fie de victimizare. Am ales să fiu aici pentru oamenii care încă sunt aici și au nevoie de mine prezentă și bine. Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers/Dumnezeu. Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”, a spus Mădălina Crețan, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: