Redactia.ro
Home » Monden » Detalii incredibile, găsite de soția lui Nosfe în telefonul acestuia. Artistul și-ar fi prezis moartea: „Le spun tuturor că o să mor…”

Detalii incredibile, găsite de soția lui Nosfe în telefonul acestuia. Artistul și-ar fi prezis moartea: „Le spun tuturor că o să mor…”

Detalii incredibile, găsite de soția lui Nosfe în telefonul acestuia. Artistul și-ar fi prezis moartea: "Le spun tuturor că o să mor..."

Moartea lui Nosfe a șocat o țară întreagă și a lăsat în urmă o mulțime de întrebări. Celebrul artist a plecat din această lume în mod șocant, iar cei dragi și oamenii care l-au iubit pentru talentu său nu pot trece peste această dramă. Soția lui trăiește din amintirile pe care acesta i le-a lăsat și tot dezvăluie detalii găsite în telefonul lui. Unele dintre ele sunt semne că el chiar și-ar fi prezis moartea.

Nosfe a prezis că va muri tânăr

Soția lui Nosfe a analizat telefonul artistului cu mare atenție de când acesta nu mai este printre noi. A găsit acolo o mulțime de amintiri și detalii care îi amintesc de soțul ei, dar și liste și notițe care au ajutat-o să pregătească lansarea albumului exact cum a plănuit rapperul în timpul vieții.

Într-un document, Nosfe scrisese că va muri până la vârsta de 45 de ani, ceea ce îi dă de gândit Mădălinei. Soția îndurerată spune că el i-ar fi spus și la începutul relației că simte că nu va avea o viață lungă și va muri de tânăr, dar acest subiect nu i se părea deloc interesant soție pe atunci, pentru că nu se gândea că marea ei iubire ar putea presimți ceva atât de rău.

„La începutul relației, el mi-a spus, la un moment dat, că simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva pe la 45-50 de ani maxim. Am ignorat complet acea discuție, pentru că am zis că e un pic nebun. Într-unul din texetele din telefonul lui am găsit iarăși scris <<Eu le spun tuturor că o să mor până în 45. În fine, un nebun>>. Sunt scrise în așa fel piesele astea, par a fi un testament”, a mărturisit soția regretatului artist, în podcastul lui Morar.

Soția regretatului cântăreț a mai spus că Nosfe avea multe melodii pe care le-a scris cu verbe la timpul trecut, dar nu s-ar fi gândit niciodată la ce mesaj transmiteau ele.

Soția spune că Nosfe nu a murit

Mădălina a avut o relație specială cu soțul ei și spune că îl simte în permanență cu ea. Consideră că Nosfe nu a murit, ci nu mai este fizic printre noi, dar de Sus îi veghează pe cei dragi și trăiește veșnic în locurile în care se simțea bine. Văduva spune că artistul a făcut până în ultima clipă ce iubea și a plecat din această lume împăcat.

„Reacția mea este că pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. Consideră că viața unui om sub nicio formă nu trebuie definită prin moartea acestuia. În seara în care s-a întâmplat, el a făcut până în ultima clipă ceea ce i-a făcut plăcere”, a precizat Mădălina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: