Redactia.ro
Home » Monden » Soția regretatului Leo Iorga iubește la trei ani de la moartea artistului. Paula este într-o nouă relație: „Am fost împreună la mormântul lui”

Soția regretatului Leo Iorga iubește la trei ani de la moartea artistului. Paula este într-o nouă relație: „Am fost împreună la mormântul lui”

Soția regretatului Leo Iorga iubește, din nou, la trei ani de la moartea artistului. Paula Iorga este într-o nouă relație, după o lungă perioadă de suferință, plină de durere.

Paula Iorga iubește la trei ani de la moartea artistului

Leo și Paula Iorga au avut o căsnicie foarte fericită, care a durat 30 de ani. Femeia a stat lângă artist până în ultimele momente ale vieții lui. După moartea acesteuia, Paula a trăit cele mai grele momente, căci soțul ei nu mai era cu ea. Aceasta a avut parte de o perioadă plină de suferință și durere, după ce Leo Iorga s-a stins din viață. A stat multă vreme de una singură, însă se pare că acum și-a găsit fericirea în brațele altcuiva. După moartea soțului ei, este pentru prima dată când Paulei i-a revenit zâmbetul pe buze.

”Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate. Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei”, a declarat  Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, pentru Spynews.ro

Paula Iorga a mărturisit că este fericită și împlinită, în prezent. Noul ei iubit a fost coleg de breaslă cu fostul soț. ”De acum înainte habar n-am unde se va îndrepta viața mea, dar cert este că în momentul de față sunt fericită, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi, nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea. Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară”, a mai spus soția regretatului cântăreț, pentru sursa citată mai sus.

Paula Iorga a mers cu noul iubit la mormântul soțului

Aceasta a povestit că a mers cu actualul iubit la mormântul regretatului ei soț, Leo Iorga. ”Chiar am fost împreună la mormânt la el, la regretatul meu soț, Leo Iorga, și i-am dus flori, am aprins lumânări. El a considerat că e corect și normal să-i ducă un omagiu, e evident că pe undeva există o contradicție între conștință-suflet, că nu se simte cu nimic vinovat atâta timp cât nu am avut absolut nimic înainte ca el să treacă în neființă, totul s-a întâmplat după. Dumnezeu ne-a adus împreună pentru că am avut același tip de rugăciune pentru un om potrivit, coincidența a făcut ca ei doi să fie colegi de breaslă, probabil că ăsta e destinul meu, habar n-am”, a mai spus Paula Iorga, pentru Spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini