Redactia.ro
Home » Homepage » Soția regretatului Nelu Ploieșteanu, dusă de urgență la spital. Ce s-a întămplat cu Elena Ploieșteanu

Soția regretatului Nelu Ploieșteanu, dusă de urgență la spital. Ce s-a întămplat cu Elena Ploieșteanu

Vestea că Nelu Ploieșteanu a murit, la vârsta de 70 de ani, a îndoliat toată România! Cutremurător este și că soția artistului a ajuns, la rândul ei, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Elena Ploieșteanu și care sunt informațiile privind starea femeii.

Dimineața zilei de vineri venea cu anunțul trist că Nelu Ploieșteanu a murit, după ce a fost internat la ATI cu probleme grave de sănătate, fiind depistat și cu Covid 19.

Soția regretatului Nelu Ploieșteanu, dusă de urgență la spital

Din nefericire, cu probleme de sănătate se confruntă soția sa regretatului artist, Elena Ploieșteanu. Femeia a fost dusă de urgență la spital, la rândul ei. Totul s-a întâmplat chiar cu câteva zile înainte ca Nelul Ploieșteanu să își dea ultima suflare.

Ce s-a întămplat cu Elena Ploieșteanu

Soția lui Nelu Ploieșteanu ar fi leșinat când a aflat despre starea de sănătate extrem de gravă a îndrăgitului artist, moment în care și-a spart capul. Așa se face că a fost dusă de urgență la spital. În cazul ei, femeii i-au fost aplicate câteva fire de sutură neresorbabile, însă la acel moment, se afla în afara oricărui pericol.

„Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman!”, a declarat Mitriţă, vărul lui Nelu Ploieşteanu, cel care a cântat alături de acesta ani buni în diverse restaurante bucureştene, unde asigurau programul de seară şi buna dispoziţie a clienţilor, potrivit Impact.ro.

„Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea. Mă gândesc că o fi sperat până în ultima clipă că nu are nimic grav. Şi, când colo?!”, a mai declarat Mitriţă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: