Redactia.ro
Home » Știri » Soția și-a acuzat soțul că a ținut copilul nemâncat timp de două zile. Răspunsul bărbatului a șocat o lume întreagă

Soția și-a acuzat soțul că a ținut copilul nemâncat timp de două zile. Răspunsul bărbatului a șocat o lume întreagă

Într-o lume în continuă mișcare, părinții se confruntă cu diverse provocări în îngrijirea și creșterea copiilor lor. Uneori, aceste provocări pot duce la conflicte și acuzații nefericite, cum este cazul recent al unui tată aflat peste hotare, care se simte neîndreptățit pentru că soția sa îl acuză că a lăsat copilul lor să înfometeze. Această poveste a captat atenția publicului și ridică întrebări importante despre comunicare, încredere și responsabilitatea în parenting.

Tatăl în cauză și fiul său au petrecut un weekend singuri acasă, deoarece mama copilului a fost plecată într-o excursie cu prietenele sale. Cu toate acestea, problema majoră a apărut când băiatul a refuzat să mănânce. Acest comportament nu era străin pentru familia lor, deoarece copilul era notoriu pentru pretenția sa în ceea ce privește alimentația.

Băiatul a refuzat să mănânce orice timp de două zile

Copiii pretențioși în ceea ce privește mâncarea nu sunt o raritate în societatea noastră. Fie că au preferințe stricte legate de textură, gust sau culoare, acești copii pot reprezenta o provocare pentru părinți. Băiatul în cauză era un exemplu clasic al acestui tip de copil. În mod regulat, el respingea mâncărurile care nu îi plăceau, ceea ce făcea ca momentele de masă să fie tensionate.

În weekendul în care au rămas singuri, băiatul a continuat să își exprime preferințele alimentare stricte. Andrei a încercat să gătească mai multe feluri de mâncare, dar fără succes. Copilul pur și simplu nu dorea să mănânce. Această situație a fost una cu care tatăl era obișnuit, dar acum se confrunta cu responsabilitatea de a gestiona acest comportament pe cont propriu.

„Copilul nostru este mofturos și deci, mănâncă foarte puține lucruri. Nu mănâncă deloc legume sau carne, deși soția mea încearcă cu orele, uneori, să-l facă să mănânce și altceva în afară de macaroane sau nuggets de pui, până la urmă cedează și îi dă să mănânce ceea ce dorește.

Vineri dimineața, soția mea a plecat de acasă, așa că am rămas doar eu cu el. De dimineață am făcut omletă cu bacon, la prânz am făcut două sendvișuri cu carne de curcan, iar la cină, ruladă cu carne. Nu a vrut să mănânce nimic din ce am enumerat și mi-a cerut încontinuu biscuiți oreo sau macaroane. L-am refuzat și la finalul zilei, l-am trimis la somn, nemâncat.

I-am spus clar că nu o să mă rog de el să mănânce și că ori mănâncă ce îi dau eu, ori nu mai mănâncă deloc”, povestește tatăl.

Soțul a fost acuzat de soție că a ținut copilul nemâncat două zile

Duminică seara, mama băiatului s-a întors acasă, găsind o atmosferă tensionată și un copil obosit. În loc să încerce să înțeleagă situația, ea a acuzat imediat tatăl că nu a avut grijă corespunzătoare de fiul lor. Aceasta a fost scânteia care a declanșat un conflict intens între cei doi părinți.

„Când a ajuns acasă, s-a dat jos din pat și s-a dus spre ea, strigând, supărat, că l-am înfometat timp de două zile. Ea a început să-mi reproșeze imediat că l-am neglijat, dar eu am deschis frigiderul și i-am arătat mâncarea pe care a refuzat să o mănânce.

S-a închis în cameră cu el și mi-a interzis să intru. L-a consolat și l-a hrănit cu ceea ce a vrut el. Eu nu consider că am greșit, pentru că a avut și alte alimente disponibile, cum ar fi banane, mere sau iaurt. Ar fi putut să mănânce, dacă ar fi vrut și e capabil să-și ia singur mâncare din frigider. Nu are autism și nici o altă problemă de natură senzorială”, a continuat el.

Imediat după ce și-a făcut povestea publică, bărbatul a primit mai multe sfaturi din partea urmăritorilor săi cu privire la modul în care ar trebui să își trateze copilul. Mulți i-au recomandat să îl ducă la un specialist, deoarece poate fi vorba de o tulburare alimentară, iar niciuna dintre metodele aplicate de el sau de soția lui nu sunt eficiente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: