Redactia.ro
Home » Sport » Soția unui fotbalist celebru a fost arestată! Ce a făcut pe aeroport

Soția unui fotbalist celebru a fost arestată! Ce a făcut pe aeroport

sotie fotbalist arestata

Soția unui fotbalist celebru a fost arestată pe aeroportul din Londra. Frumoasa blondă a fost prinsă cu un pistol cu electroșocuri.

Bella Kolasinac (27 de ani), soția fotbalistului de la Arsenal, Sead Kolasinac a ajuns în arestul poliției londoneze. Bomba sexy a vrut să intre în Marea Britanie cu un pistol cu electroșocuri. Aceasta spune că dorește să se apere în cazul unui atac. Bella are permis de port-armă, dar acesta este valabil doar în Germania. Deocamdată a fost eliberată pe cauțiune. Potrivit legii din Anglia, Bella riscă o pedeapsă cu închisoare până la șase luni.

„E clar ca a fost o neînțelegere. Pistolul era ambalat în cutie și nici nu avea baterii. Doamna Kolasinac a dat mailuri companiei aviatice să afle dacă poate importa arma, dar, din nefericire, a primit raspunsul ca este ilegal abia în timpul zborului, când avea telefonul închis”, au declarat avocații familiei.

Bella a rămas marcată după ce a pățit soțui ei anul trecut

Anul trecut, soțul frumoasei blondine, Sead Kolasinac și colegul acestuia Mesut Ozil au fost atacați în plină stradă de motocicliști înarmați. S-a întâmplat în nordul orașului Londra. Cei doi fotbaliști se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4×4 în momentul atacului. Ozile era la volan când au apărut persoanele pe scutere care au trecut la amenințări. Neamțul a coborât din bolid și a fugit spre cel mai apropiat restaurant pentru a cere ajutor. În schimb, bosniacul Sead Kolasinac, supranumit „tancul”, a ieșit din bolid și i-a luat la bătaie pe atacatori. Camerele de supraveghere, l-au surprins pe fundașul lui Arsenal în momentul în care îl lovea cu pumnul pe unul dintre atacatori. Apoi i-a aplică o stângă și celuilalt hoț. Mesut Ozil a revenit imediat cu ajutoare de la restaurantul turcesc unde ceruse ajutorul, astfel atacatorii au fost puși pe fugă. Niciunul dintre fotbaliști nu a fost rănit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: