Redactia.ro
Home » Monden » Soții Cornelia şi Lupu Rednic, decizie luată la 30 de ani de la cununie: ”Fiecare face cum consideră”

Soții Cornelia şi Lupu Rednic, decizie luată la 30 de ani de la cununie: ”Fiecare face cum consideră”

Sunt cunoscuți ca și cuplu și pe scenă, dar și în viața de zi cu zi, iar în acest an împlinesc 30 de ani de când s-au cununat! Este vorba de soții Cornelia şi Lupu Rednic care sunt cel mai bun exemplu din showbiz că dragostea poate rezista timpului.

Și chiar dacă acest an este unul extrem de special pentru Cornelia şi Lupu Rednic, artiștii de muzică populară susțin că nu sunt genul care să marcheze evenimentele personale cu multă agitaţie

Dimpotrivă, celebrii soți care au încântat milioane de români cu muzica lor în cele mai importante momente din viaţă preferă discreția când vine vorba de evenimente în familie. Așa că se vor bucura de o aniversare discretă a celor 30 de ani de când s-au cununat.

Șoții Cornelia şi Lupu Rednic, decizie luată la 30 de ani de la cununie: ”Fiecare face cum consideră”

”Nu vreau să supăr pe nimeni, dar noi marcăm evenimentele noastre frumos, în linişte. Ne întâlneam, povesteam… Fiecare face cum consideră, dar noi aşa facem. Nu vreau să zică cineva că mă apuc şi critic”, a declarat Cornelia Rednic pentru Fanatik.

Totodată, soții Rednic au mărturisit că au luat decizia de a nu reînnoi jurămintele făcute acum 30 de ani.

”Noi împlinim 30 de ani de la căsătorie în luna octombrie. Nu facem petrecere şi nici nu mergem la biserică, să ne reînnoim jurămintele, cum fac alte persoane. Să nu se înţeleagă că aş avea ceva cu aceştia, fiecare alege să facă aşa cum consideră, însă noi nu intenţionăm. Dacă ne-am cununat la biserică o dată, nu văd motivul pentru care am mai merge… Doar nu ne-am descununat!”.

Și după o pandemie care i-a ținut departe de scenă și public mai bine de doi ani, Cornelia şi Lupu Rednic au făcut și anunţul că își reiau concertele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: