Redactia.ro
Home » Știri » Soțul Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare a postat un mesaj emoționant pe Facebook: „Îngerul meu m-a părăsit”

Soțul Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare a postat un mesaj emoționant pe Facebook: „Îngerul meu m-a părăsit”

GALERIE FOTO (2) Soțul Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare a postat un mesaj emoționant pe Facebook

Soțul Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare a postat un mesaj emoționant pe Facebook. Polițista care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare, în gara din Strehaia, a fost condusă vineri, 21 ianuarie, pe ultimul drum. Sorin, soțul Adelei, și-a luat rămas-bun de la ea, postând un mesaj emoționant pe Facebook.

Soțul Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare a postat un mesaj emoționant pe Facebook: „Îngerul meu m-a părăsit”

Adela a șocat o țară întreagă cu gestul ei. Polițista de 25 de ani s-a împușcat mortal cu arma din dotare, în gara din Filiași. Vineri, tânăra a fost condusă pe ultimul drum de sute de colegi, prieteni, vecini și rude. Cei care au cunoscut-o au vărsat lacrimi amare, îndurerați fiind de moartea fulgerătoare a Adelei. Sorin, soțul polițistei a postat un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. Polițist și el, Cristinel Sorin Spînu și-a luat rămas-bun de la soția sa, postând un mesaj emoționant și un colaj cu poze alături de Adela. „În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”.

Mesajul postat de sotul Adelei

La casa tinerei polițiste din Filiești a fost un adevărat pelerinaj vineri dimineața. Pe mașinile participanților la funeralii a fost lipită o fotografie a Adelei, din ziua nunții în care purta rochia de mireasă. „Nu știm ce s-a întâmplat, ne-am cutremurat, ce să mai zicem, ne-am cutremurat când am auzit vestea. O mare pierdere și a societății, și a părinților. Un copil cuminte”, a spus o vecină.

Adela ar fi intrat în depresie

Adela nu a avut parte de o slujbă în biserică din cauza faptului că s-a sinucis. Polițista s-a împușcat în cap, miercuri dimineață, cu arma din dotare în gara din Strehaia. Cei care au cunoscut-o au spus că înainte de a recurge la acest gest necugetat, Adela și-ar fi anunțat soțul că se va sinucide. El i-a sunat disperat pe colegii soției, dar a fost prea târziu. Cei doi se căsătoriseră religios în urmă cu câteva luni și păreau foarte fericiți. „Păcat de tinerețea ei. A fost o fată deșteaptă, cuminte, respectuoasă, nu avem cuvinte. Păcat de suflețelul ei. Oameni ca lumea, familie deosebită”, a spus o apropiată a familiei.

Adela ar fi suferit de depresie de mai multe săptămâni și ar fi refuzat să apeleze la ajutor specializat, deși soțul ei a insistat asupra acestui lucru. „Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul”, a spus un prieten de-al Adelei.

De asemenea, apropiații știau de problemă și au încercat să o ajute, dar polițista a refuzat. Aceasta a mers la un neurolog, după ce a acuzat dureri de cap, deși un psiholog sau un psihiatru ar fi putut să vadă semnele unei posibile căderi nervoase. „Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a mai spus un prieten.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: