Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Alexandrei Stan i-a făcut o declarație de dragoste de milioane artistei! Cum s-au lăsat cei doi fotografiați

Soțul Alexandrei Stan i-a făcut o declarație de dragoste de milioane artistei! Cum s-au lăsat cei doi fotografiați

GALERIE FOTO (3) Soțul Alexandrei Stan i-a făcut o declarație de dragoste de milioane artistei! Cum s-au lăsat cei doi fotografiați

Alexandra Stan este o femeie fericită pe toate planurile! Artista a anunțat de curând că s-a căsătorit, iar acum soțul acesteia a arătat public cât de mult o iubește. Ce declarație i-a făcut Emanuel Necatu soției sale?

Soțul Alexandrei Stan i-a făcut o declarație de dragoste de milioane artistei! Cum s-au lăsat cei doi fotografiați

Alendra Stan și Emanuel Necatu au șocat pe toată lumea când au postat pe internet imaginile de la nunta lor. Se pare că cei doi au ținut ascuns totul că până acum câteva zile când au făcut publice imagini și au povestit evenimentul important din viața lor.

Cei doi s-au căsătorit în secret în luna aprilie a acestui an și abia acum au dezvăluit totul. Cununia civilă au făcut-o în Câmpulung Muscel, iar petrecerea a fost la Constanța. Astăzi soțul artistei i-a făcut o declarație de dragoste în mediul online cântăreței, iar fanii au fost de-a dreptul impresionați!

Soțul Alexandrei Stan i-a făcut o declarație de dragoste de milioane artistei! Cum s-au lăsat cei doi fotografiați

În urmă cu puțin timp, Emanuel Necatu, soțul Alexandrei Stan, i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste cântăreței, în mediul online. Partenerul de viață al artistei a postat și o imagine de la fericitul eveniment, mai exact de pe plaja unde a avut loc petrecerea. Aceștia apar împreună într-un leagăn de pe malul mării, iar ea stă în brațele lui, în timp ce el o sărută pe frunte. Alături de fotografie vine și mesajul emoționant public de el.

”Dumnezeu mi te-a dat pe tine, ca cel mai frumos mod de-al iubi mai mult. Recunoscător”, a scis Emanual Necatu pe Instagram.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au vrut ca nunta să fie în mare secret

Alexandra Stan și Emanuel Necatu sunt căsătoriți de trei luni, însă au dorit ca totul să fie în mare secret, până acum câteva zile când au făcut publice imagini de la nunta lor. Cântăreața și partenerul său de viață s-au cununat civil la Câmpulung Muscel, locul natal al soțului artistei, iar ulterior au mers la o mănăstire din zonă unde au avut parte și de o slujbă. Mica petrecere s-a desfășurat la Constanța, pe malul mării, orașul unde s-a născut Alexandra Stan, iar aceștia au avut parte de toată discreția necesară pentru un eveniment de succes.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au fost căsătoriți civil chiar de către primarul orașului Câmpulung, Elena Lasoni, care a fost foarte emoționantă de acest eveniment.

Soțul Alexandrei Stan i-a făcut o declarație de dragoste de milioane artistei! Cum s-au lăsat cei doi fotografiați

”A fost un eveniment foarte impresionat, a fost cea mai impresionată oficiere de căsătorie pe care am făcut-o de când sunt primar, și am făcut multe. Cred că am depășit de mult suta. M-am bucurat foarte mult că Alexandra a apelat la mine. Emanuel, soțul Alexandrei este câmpulungean, dar are domiciliul în București și m-a rugat foarte mult dacă pot să țin în secret acest lucru și eu știu să țin un secret și astăzi când am văzut că au publicat că s-au căsătorit am făcut și eu postarea. Această oficiere a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, a fost foarte impresionant cu lacrimi”, a spus Elena Lasconi, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: