Redactia.ro
Home » Știri » Soțul Anei Oroș, mesaj sfâșietor după moartea alergătoarei: «Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom râde încă o dată»

Soțul Anei Oroș, mesaj sfâșietor după moartea alergătoarei: «Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom râde încă o dată»

Ana Oroș

Ana Oroș, mamă, soție, activistă de mediu, pasionată de alergat și drumeții și-a găsit sfârșitul după ce a fost mușcată de o haită de câini în zona Lacul Morii. La câteva zile de la decesul acesteia, soțul rămas văduv a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat durerea pe care o resimte la pierderea partenerei de viață. Mesajul este unul de-a dreptul sfâșietor!

Ana Oroș a lăsat în urmă doi copii și un soț îndurerat

Ana Oroș era căsătorită și avea doi copii despre care spunea duhovnicului ei că vor schimba mersul acestei lumi pentru că se vor implica în chestiunile de importanță socială. Din păcate, Ana nu va mai putea să-și vadă copiii îndeplinindu-și cele mai mari aspirații pentru că a murit într-o manieră tragică.

Ieșise să alerge, așa cum făcea adesea, în zona Lacul Morii, aproape de casa în care locuia. Pe drum a fost atacată de câini și mușcată în mod repetat. Una dintre mușcături i-a secționat artera femurală, iar sângerarea abundentă cauzată de rană i-a fost fatală. Echipa medicală a ajuns prea târziu pentru a mai putea face ceva.

Ana iubea natura și animalele și avea planuri mari pentru copiii ei. Soțul îndurerat a transmis un mesaj în care a subliniat că se vor întâlni din nou, în Ceruri și vor zâmbi ca odinioară.

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, au fost cuvintele acestuia.

Familia Anei Oroș este îndurerată și solicită discreție

Familia Anei Oroș este în stare de șoc și nu dorește momentan să vorbească pe marginea cazului care a revoltat întreaga opinie publică. Rudele au solicitat discreție în aceste vremuri atât de dificile pentru ele. Pin intermediul Asociației Inițiativa pentru Responsabilitate Civică, familia Anei a transmis un mesaj tuturor celor care au fost marcați de cazul Anei Oroș.

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei.

Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională.

Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaționale cele mai înalte.

Cu profundă durere”, a fost mesajul familiei Anei Oroș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: