Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Soțul făcea mișto de bustul soției lui, dar nu s-a așteptat la o asemenea răzbunare din partea femeii. Ce i-a spus nevasta în fața copiilor lor

Soțul făcea mișto de bustul soției lui, dar nu s-a așteptat la o asemenea răzbunare din partea femeii. Ce i-a spus nevasta în fața copiilor lor

Soțul făcea mișto de bustul soției lui, dar nu s-a așteptat la o asemenea răzbunare din partea femeii.

Soțul făcea mișto de bustul soției lui, dar nu s-a așteptat la o asemenea răzbunare din partea femeii. O familie s-a așezat la masă pentru a mânca în liniște. Părinții și copii se bucurau de moment, când bărbatul a primit o întrebare de la fiul său. Ulterior, discuția avea să se transforme într-o conversație de neuitat.

Soțul făcea mișto de bustul soției lui, dar nu s-a așteptat la o asemenea răzbunare din partea femeii. Ce i-a spus nevasta în fața copiilor lor

Un redactor de la Newsner a povestit că are un unchi care are fel și fel de glume ciudat. Acesta a găsit o conversație între un soț și o soție, iar acest lucru i-a adus aminte de el. Este vorba despre o familie care s-a adunat la masa de seară. Fiul avea o întrebare la care nu găsea răspuns, așa că l-a întrebat pe tatăl lui. Tânărul l-a întrebat pe părintele său câte tipuri de busturi există. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a spus că există trei tipuri. Conform acestuia, la vârsta de 20 de ani, busturile seamănă cu pepenii, la 30-40 de ani seamănă cu perele, iar după 40 seamănă cu cepele. ,,Tată, câte tipuri de ,,busturi” există la femei?”

Tatăl, surprins, răspunde:

,,Vezi tu, fiule, există trei feluri de busturi. Când au 20 de ani, pieptul femeilor seamănă cu pepenii, rotunzi și fermi. Când au 30-40 de ani, el seamănă cu perele, încă drăguț, dar atârnă un pic. După 40 de ani el seamănă cu cepele.”

Fiul e surprins: ,,Cepele?”
Tatăl: ,,Da, le vezi și te fac să plângi”.

Aceste afirmații le-au surprins pe fiica și soția bărbatului, iar fata supărată i-a pus mamei o întrebare inedită. : ,,Mami, câte tipuri de ,,cocoșei” există?”

Enervată pe faptul că soțul ei a făcut mișto de bustul ei, femeia i-a dat o replică de neuitat bărbatului.
,,Dragă, un bărbat trece prin trei faze: când are 20 de ani este faza de stejar puternic, când are 30-40 de ani e ca un mesteacăn, flexibil, dar te poți baza pe el. După 40 de ani, e ca un brad de Crăciun”.
,,Brad de Crăciun?”, a întrebat fiica, confuză.

Mama a răspuns: ,,Da, mort de la rădăcină, iar globurile sunt doar decorative”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: