Redactia.ro
Home » Știri » Soțul judecătoarei care s-a sinucis în noiembrie a fost găsit fără suflare în casă

Soțul judecătoarei care s-a sinucis în noiembrie a fost găsit fără suflare în casă

Soțul judecătoarei care s-a sinucis în noiembrie, a fost găsit fără suflare în casă

Soțul judecătoarei care s-a sinucis în noiembrie, a fost găsit fără suflare în casă. DR. Silviu Cosmin Moldovan de la Spitalul Clinic Județean Mureș a fost găsit mort în propria casă.

Soțul judecătoarei care s-a sinucis în noiembrie, a fost găsit fără suflare în casă

Soțul judecătoarei Cristina Moldovan, care s-a sinucis în noiembrie anul trecut, a fost găsit fără suflare. Acesta era doctor la Spitalul Clinic Județean Mureș. Alarma a fost dată de fiul său, care a sunat la 112 că tatăl său s-ar fi sinucis în locuința lui din comunia Livezeni.

Imediat autoritățile s-au mobilizat și au pornit către casa familiei Moldovan. Ajunși la fața locului, echipajele de jandarmi l-au găsit spânzurat pe Dr. Silviu Cosmin Moldovan.

Un echipaj medical a fost chemat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 44 de ani.

Judecătoarea Cristina Moldovan s-a sinucis anul trecut

Judecătoarea de la Curtea de Apel, Cristina Moldovan s-a sinucis în noimebrie 2019. Aceasta avea 38 de ani și și-a tăiat gâtul. Femeia a murit la câteva ore după ce a fost găsită într-o baltă de sânge lângă mașina personală.  Femeia a avut o discuție telefonică cu mama ei căreia i-a spus că vrea să termine cu viața. După ce a închis, mama i-a spus tatălui ei, iar bărbatul a sunat la 112 și a alertat Poliția despre intenția fiicei sale, pe care a simțit-o că nu glumește. A dat dispecerului numărul de telefon al soțului judecătoarei, iar polițiștii au luat legătura cu acesta relatându-i situația.

Femeia a stat mai multe zile în moarte cerebrală, la spitalul din Târgu Mureș, dar fără șanse de supraviețuire. Familia și-a dat acordul și organele judecătoarei au fost prelevate pentru transplant. Atunci au fost salvate câteva vieți. Cei doi soti aveau impreuna un baiat, Mihai Moldovan.

Citeste si:Cutremur însemnat în Turcia. Ce pagube a produs

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini