Redactia.ro
Home » Monden » Soțul lui Emily Burghelea, văzut pentru prima dată fără mască. Cum a fost surprins

Soțul lui Emily Burghelea, văzut pentru prima dată fără mască. Cum a fost surprins

GALERIE FOTO (3)

Andrei a vrut dintotdeauna să-și protejeze identitatea și să nu-și arate chipul în fața camerelor de filmat, spre deosebire de soția sa, Emily Burghelea, care mai nou e prezentatoare în trustul PRO. Tânărul a apărut până acum, în social media, doar cu o mască pe chip și a reușit să-i deruteze pe curioși. Din păcate pentru el, o fotografie cu chipul său „a scăpat” pe Tik Tok și a fost „deconspirat”.

Iubitul lui Emily Burghelea, văzut fără mască

În ciuda eforturilor sale de a-și proteja identitatea, chipul său a fost făcut public pe una dintre cele mai populare rețele de socializare. Cineva l-a întâlnit în aeroport și i-a făcut câteva fotografii, pe care ulterior le-a publicat pe Tik Tok.

Așa arată iubitul lui Emily Burghelea fără mască

Andrei o să publice fotografii fără mască

 

Supărat, Andrei a anunțat că va face chiar el publice fotografii cu chipul său, dat fiind faptul că situația a devenit incomodă.

„Acum ceva timp, eu am ales să fiu prezent în social media, singura condiție fiind să nu mi se vadă chipul. În rest, v-am arătat tot. Așa am ales eu, la momentul respectiv. Ieri, cineva postează un clip pe care scrie «Iubitu’ lu’ Emily! Fără mască», în care sunt prezentate câteva poze din aeroport. Share-uri, vizionări, mesaje. Oricine poate sta în spatele unei măști, orice chip poate fi ascuns cu o mască. În viața de zi cu zi nu port mască, mi se pare banal, ba chiar uneori când mai sunt cu Emily și vrea să facem o poză în public, îmi e rușine să îmi pun masca și ochelarii. Pentru mine nu e o plăcere, a devenit ceva incomod, tocmai de aceea anunțasem ieri că mai sunt 4 zile până când voi pune o poză fără mască. Cineva a crezut că poate fura startul. Doar a crezut. AMR 3 zile”, a scris Andrei, iubitul lui Emily Burghelea, pe Instagram, după ce a văzut că imaginile cu el fără mască s-au viralizat în mediul online.

Cei doi au o fetiță de 2 ani și un băiețel pe drum.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: