Redactia.ro
Home » Monden » Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o tânără la club de față cu fiica manelistului: „Efectiv fierbeam”

Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o tânără la club de față cu fiica manelistului: „Efectiv fierbeam”

Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o tânără la club de față cu fiica manelistului

Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o tânără la club de față cu fiica manelistului. Iată toate detaliile chiar de la ea!

Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o tânără la club de față cu fiica manelistului

Karmen Minune a povestit cu sufletul deschis o întâmplare petrecută într-un club, atunci când se afla cu soțul ei. Cele petrecute au marcat-o la vremea respectivă și în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”de pe YouTube theXclusive, moderată de Oana Radu, fiica lui Adrian Minune a dat cărțile pe față. Prietena unei prietene de-ale ei a făcut un gest deplasat, acela de a-l săruta pe iubitul ei. Ulterior cei doi s-au și căsătorit legal:

„A venit una în club, era beată și l-a pupat, care s-a întâmplat și de față cu mine. Am zis-o. Mi-a scăpat. Eram în club, a venit o prietenă cu o prietenă, eram mai mulți. Soțul meu mă întreabă: ‘Mă lași și pe mine să vorbesc și eu cu fata asta?’. Gen cupidon, pentru că pur și simplu aveam un prieten la masă care nu era cu nimeni. Zic: ‘Bă, da’. Eram și la început de relație și nu aveam nicio treabă. Eu eram cu prietenii, mă distram.

El când s-a apropiat de ea să-i spună la ureche, ea a înțeles cu totul altceva. Era prietena prietenei, deci clar nu știa că eu sunt cu el. Nu se știa nici în presă, nu știa nimeni, de fapt. Era cumva pe ascuns. Așa. El s-a dus să-i spună la ureche, iar ea l-a luat de obraz și l-a pupat pe gură. Eu nu am văzut actul în sine. Eu am văzut că ei vorbesc la ureche. Nici nu am băgat de seamă. Vine o prietenă să-mi spună: ‘Băi, ăsta nu știe ce să facă, s-a întâmplat ceva’. Eu n-am înțeles nimic. Eram: ‘Ce? Stai’. Până la urmă vine la mine și zice: ‘Nu am făcut nimic, nu știu ce s-a întâmplat’. M-am așezat, efectiv fierbeam. I-am spus unui prieten: ‘Du-te, mi-o cauți peste tot și mi-o aduci”, a declarat Karmen, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Karmen Minune: „Aș face ca toate alea”

Karmen Minune susține că în prezent nu ar mai avea aceeași reacție în cazul unui astfel de incident:

„Noi nu avem doar o relație. Avem un copil și automat formăm o familie. Suntem căsătoriți, îi port numele. E treabă serioasă. Dacă a fost doar o ceva… că s-a dat cineva la el și nu a fost pe fază să se întoarcă sau…nu știu, ceva peste care poți să zici că asta e, a trecut… . Îți dai seama că aș face ca toate alea oricum, dar nu pentru că sunt eu nebună sau pentru că vreau să-mi spun eu cuvântul, ci pentru că pur și simplu ce e al meu, e al meu. Așa cum eu sunt în totalitate, cu toată ființa mea, a lui, așa îmi doresc să fie al meu. Dacă ar fi ceva peste care poți să treci cu vederea…”, a mai povestit Karmen Minune.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: