Redactia.ro
Home » Știri » Soțul meu ascundea o viață dublă într-un apartament secret. Descoperirea m-a devastat complet

Soțul meu ascundea o viață dublă într-un apartament secret. Descoperirea m-a devastat complet

Am descoperit că soțul meu avea un apartament secret, iar ceea ce a urmat mi-a schimbat viața complet. Totul a început cu un email pe care l-am găsit întâmplător pe iPad-ul lui, care părea absolut ciudat. Mesajul era despre oprirea apei calde pentru reparații și era adresat pe numele soțului meu. Deși nu părea ceva extrem de neobișnuit, noi nu am închiriat un apartament de mai bine de zece ani și deținem casa noastră, ceea ce făcea acest email suspect.

Soțul meu, Adrian, era plecat într-o zonă fără semnal la momentul respectiv

Am încercat să-i trimit o fotografie a emailului, dar nu am reușit. Când în sfârșit am reușit să-l contactez, conexiunea era proastă, iar el a respins totul spunându-mi că emailul era probabil o greșeală. Totuși, ceva nu părea să fie în regulă. Numele său era scris corect, ceea ce îmi ridica suspiciuni. Nu erau alte mesaje de la același expeditor, dar Adrian obișnuia să-și șteargă frecvent inbox-ul, așa că era greu să verific detalii suplimentare.

Nu aveam niciun motiv să nu am încredere în Adrian. Eram căsătoriți de șase ani și aveam doi copii împreună. Întotdeauna avusesem o relație bazată pe respect și iubire, dar acel email a declanșat în mine un sentiment puternic de suspiciune. În ultimele luni, el devenise mai distant, preferând să petreacă timp cu prietenii săi în loc să fie alături de noi, familia lui. Paranoia a început să mă bântuie, dar nu eram pregătită să accept ce concluzii începeau să se contureze.

Am simțit nevoia să vorbesc cu cineva, așa că am sunat-o pe cea mai bună prietenă a mea, Simona, care a fost șocată de poveste. Ea a fost total de partea mea și a insistat să investigăm situația. Cu ajutorul ei, am reușit să aflăm adresa apartamentului la care se făcea referire în email. Simona a sunat la întreținerea de urgență pretinzând că este curier și astfel a obținut numărul apartamentului. Am decis să mergem împreună acolo pentru a vedea cu ochii noștri despre ce era vorba.

Când am ajuns la apartament, am bătut la ușă și am rămas șocate

Când am ajuns la apartament, am bătut la ușă și am rămas șocate când aceasta s-a deschis, iar o femeie tânără, de aproximativ 25 de ani, ne-a întâmpinat. Am inventat o scuză, spunând că suntem lucrători de livrare cu un pachet pentru Adrian, și am întrebat când ar putea fi acasă. În timp ce discutam, am observat doi copii mici, în jur de cinci ani, care au apărut la ușă și ne-au privit curioși.

Atmosfera devenea din ce în ce mai tensionată. Am auzit voci feminine din interiorul apartamentului, iar femeia de la ușă părea nervoasă. Ne-a spus că Adrian nu este acasă și, fără alte explicații, a închis ușa brusc. Am bătut din nou, dar fără rezultat. Din spatele ușii, femeia ne-a amenințat că va chema poliția dacă nu plecăm.

Am fost copleșită de emoții. Nu înțelegeam ce tocmai se întâmplase și de ce soțul meu ar avea legături cu acest loc. Pe măsură ce coboram scările, lacrimile îmi curgeau pe față, iar Simona era la fel de bulversată. „Cristina, ce naiba a fost asta? Cine sunt aceste femei? Și acei copii?” m-a întrebat ea, clar șocată.

„Nu știu,” i-am răspuns cu vocea tremurândă. „Nu are sens. Cum ar putea Adrian să facă asta? Ce se întâmplă?”

Simona m-a sfătuit să consult un avocat, dar eu nu voiam să accept ideea că Adrian m-ar fi trădat

În adâncul sufletului, încercam să găsesc o explicație logică, dar nu puteam ignora ceea ce văzusem. Era evident că ceva nu era în regulă.

Am hotărât să-l confrunt pe Adrian. Când în sfârșit am reușit să vorbim, l-am întrebat direct despre apartament. Reacția lui a fost șocantă – a încercat inițial să nege totul, dar pe măsură ce insistențele mele creșteau, el a cedat și mi-a recunoscut adevărul.

Adrian îmi ascunsese o parte semnificativă din viața lui. El avea o relație paralelă cu această femeie și chiar copii cu ea. Mi-a mărturisit că a vrut întotdeauna o familie mare și, deși nu era căsătorit legal cu ea, în inima lui o considera parte din familia lui. Totuși, a spus că nu a avut niciodată intenția de a mă răni și că și-a dorit să păstreze ambele vieți separate.

Am fost devastată. Cum putea Adrian să trăiască o astfel de viață dublă fără ca eu să bănuiesc nimic? Tot ce construisem împreună părea să se prăbușească într-o clipă. Zece ani de căsnicie și doi copii împreună – toate acele momente de fericire și încredere erau acum puse sub semnul întrebării.

„Cum ai putut să faci asta?” l-am întrebat printre lacrimi. „Cum ai putut să-mi trădezi încrederea și să ne distrugi familia?”

Adrian a încercat să mă asigure că mă iubește și că nu vrea să mă piardă, dar cuvintele lui nu mai aveau nicio valoare pentru mine. Durerea trădării era mult prea mare. El nu doar că m-a mințit, dar a ascuns o viață întreagă de mine și de copiii noștri.

Am decis că nu mai pot continua această relație. Am plecat de la Adrian, luându-mi copiii cu mine. Știam că va fi greu, dar era singura decizie corectă pentru mine și pentru ei. Am contactat un avocat și am început demersurile pentru divorț și custodia completă a copiilor.

Durerea acestei descoperiri mă va urmări mult timp, dar măcar acum știu adevărul și pot să încep să-mi reconstruiesc viața alături de cei mici, fără secrete și minciuni.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect