Redactia.ro
Home » Monden » „Soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe”. Roxana Dobre, dezvăluiri picante referitoare la infidelitățile lui Florin Salam

„Soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe”. Roxana Dobre, dezvăluiri picante referitoare la infidelitățile lui Florin Salam

GALERIE FOTO (2) Roxana Dobre sare în apărarea lui Florin Salam

Roxana Dobre îi este un adevărat sprijin soțului ei, celebrul cântăreț Florin Salam. Bruneta pare a fi un pilon de susținere în viața acestuia, mai ales în urma recentului scandal în care manelistul a fost implicat și potrivit căruia ar fi agresat fizic o domnișoară, într-o cameră de hotel.

Soția lui Florin Salam a vrut să facă lumină în ceea ce privește căsnicia ei cu celebrul lăutar, după ce mai multe zvonuri ale unor presupuse infidelități au apărut în spațiul public.

Roxana Dobre sare în apărarea soțului ei, celebrul Florin Salam

Florin Salam, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, este solicitat frecvent pentru a încânta publicul la diverse evenimente de amploare. Cu toate acestea, popularitatea sa vine la pachet cu admiratoare entuziaste, iar recent, artistul s-a regăsit în mijlocul unui scandal după ce o tânără, identificată ca o presupusă dama de companie, a depus o plângere la poliție, susținând că a fost agresată de Salam în camera unui hotel, pe data de 1 ianuarie.

În ciuda acuzațiilor, manelistul respinge ferm toate insinuările, declarând că este vorba despre o înscenare, subliniind că singura femeie cu adevărat importantă în viața sa este Roxana Dobre. Sătulă de aceste speculații, Roxana Dobre a decis să dezvăluie publicului cum este relația ei cu Florin Salam.

Roxana Dobre și Florin Salam
Roxana Dobre și Florin Salam

În cadrul unui podcast, Roxana Dobre a făcut câteva dezvăluiri interesante despre relația sa cu Florin Salam. Ea a subliniat că știe că este singura femeie pe care artistul o iubește cu adevărat, și că nu resimte teama că soțul ei ar putea petrece timp cu alte femei după prestațiile sale artistice. Fidelitatea și încrederea reciprocă par să fie piloni solizi în căsnicia lor, iar Roxana Dobre se află în spatele soțului ei în toate momentele, sprijinindu-l în fața provocărilor și scandalurilor mediatice.

Toată lumea mă întreabă dacă sunt geloasă pe soțul meu, nu te cerți cu el când nu vine acasă, când e înconjurat de atâtea femei? Nu, grija mea atunci când nu vine soțul acasă este să nu pățească ceva. Asta este singura mea grijă pe care o am și care mă trezește din somn câteodată, când zic «wow, cât e ceasul, de ce nu a venit, a terminat programul și de ce nu a venit, ce o fi cu el?»”, a mărturisit Roxana Dobre, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Roxana Dobre a făcut o dezvăluire incendiară legată de soțul său

Roxana Dobre a menționat că singura ei preocupare nu este faptul că soțul ei ar sta în compania unei domnișoare după evenimente, ci să ajungă sănătos acasă. Ea a explicat că soțul ei preferă să petreacă timp în compania mai multor domnișoare și că acest lucru nu este o problemă pentru ea.

Îngrijorarea principală a Roxanei Dobre este să se asigure că soțul ei nu va avea probleme sau incidente nedorite, dat fiind faptul că acesta este înconjurat de oameni ce nu au mereu intenții bune. Ea a subliniat că Florin Salam este un om sufletist care a făcut multe lucruri frumoase pentru prieteni și cei din jur, însă își exprimă preocuparea pentru situațiile potențiale în care ar putea fi expus la pericole.

„Asta e singura mea grijă, nicidecum că soțul meu ar sta după eveniment cu o domnișoară. Dar soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva, pentru că știu că soțul meu este înconjurat, din păcate pentru el, pentru că este un om atât de sufletist, care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru așa zișii prieteni și oamenii din jurul lui, câți a ajutat și câți ajută în continuare, atunci când stă la un pahar, de oameni care, atunci când întoarce capul, mi-e frică să nu-i pună ceva în pahar. Asta este grija mea, nu grija altor prostii. Pentru că suntem mari, nu ne mai certăm din lucruri minore”, a mai spus soția lui Florin Salam, pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: