Redactia.ro
Home » Monden » Speak își ia la mișto fanii! Cum le răspunde artistul la mesaje – FOTO

Speak își ia la mișto fanii! Cum le răspunde artistul la mesaje – FOTO

GALERIE FOTO (3) Speak își ia la mișto fanii! Cum le răspunde artistul la mesaje - FOTO

Speak este cunoscut pentru faptul că are un simț al umorului foarte dezvoltat, însă de multe ori, acesta poate fi înțeles greșit unele persoane. Cu toate acestea, artistul nu pierde nicio ocazie să-și la mișto fanii. Iată ce a scris pe rețelele de socializare!

Speak își ia la mișto fanii! Cum le răspunde artistul la mesaje

Speak este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. După participarea la emisiunea ”Asia Express” alături de iubita lui Cristina Ștefania, numărul urmăritorilor lui s-a dublat în mediul online. Oamenii au apucat să-l cunoască mai bine prin prisma acestui show și a intrat la inima românilor.

Astfel că, pentru a-și menține comunitatea, Speak are deseori sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram pentru a comunica cu fanii lui și pentru a răspunde la curiozitățile acestora. Însă problema intervine atunci când glumele artistului pot fi interpretate greșit, iar fanii pot fi deranjați de atitudinea acestuia.

De curând, cunoscutul cântăreț a iniția o nouă sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastorys. Printre multe întrebări puse de fanii lui, s-au aflat și două puse fani în care regulile gramaticale au lipsit cu desăvârșire. Speak a pofitat de moment și și-a luat atitudinea de glumeț, amuzându-se copios pe subiectul acesta și răspunzându-le fanilor lui cu un text plin de greșeli gramaticale.

Într-un dintre postări, Speak a fost întrebat ce ar face în situația în cre el și Ștefania ar găsi un pui de cățel abandonat. Artistul a observat că întrebarea este foarte greșită și i-a răspuns la fel fanului!

”Ce ai face an situația an care tu și stefania ați găsi un pui ca bimbo abandonat?”, a întrebat fanul lui Speak.

”An acest caz, lam loa acasa si ia-m gasii un stapin”, a răspuns artistul amuzat.

De asemenea, acesta nu a fost singurul mesaj de acest fel. Un al fan i-a scris pui Speak: ”Nu ai vrea să mergi la survaivar?”, iar artistul a răspuns imediat: ”Survaidecapulmeu”.

Speak, șocat de răutatea inegalabilă a femeilor

Co-prezentatorul emisiunii Chefi la cuțite a avut parte de o experiență de neuitat. Speak s-a declarat șocat de gestul unei femei. Aflat într-un magazin, a spus că în timp ce se afla spre casa de marcat o femeie s-a băgat la rând în fața lui și și-a pus la punct soțul care i-a atras atenția asupra gestului său.

Artistul a rămas uimit de răutatea femeii, postând și un mesaj pe rețelele de socializare, susținând că a avut de-a face cu astfel de femei. Cu cele cu care a fost într-o relație, dar și cu cele cu care s-a intersectat.

”Răutatea unei femei nu poate fi egalată cu nimic pe fața pământului. Ori că am avut eu experiențe cu femei rele din cap până în picioare, ori că nu știu. Mă rog, experiență de viață, dar le văd pe Instagram. Le văd care-s rele, după ochi. Privirea nu minte niciodată. Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea, că sunteți mâncați”, a spus Speak pe Instagram.

Mai mult, cântărețul a ajuns la concluzia că femeile frumoase, sunt și cele mai rele. Acesta își dă seama din postările pe care acestea le face în mediul online.

”Încă un lucru pe care l-am constatat. De obicei, cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele. Nu înțeleg de ce, real alea mai urâte ar trebui să fie rele. Dar astea care-s frumoase și au de toate…”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: