Redactia.ro
Home » Monden » Speak, șocat de răutatea inegalabilă a femeilor: „Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea”

Speak, șocat de răutatea inegalabilă a femeilor: „Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea”

GALERIE FOTO (2) Speak, șocat de răutatea inegalabilă a femeilor

Speak, șocat de răutatea inegalabilă a femeilor. Iubitul Ștefaniei a rămas surprins de reacția unei femei aflate într-un magazin. Artistul a declarat public că a cunoscut multe femei rele la viața lui, dându-și seama că cele mai frumoase au o latură dură greu de suportat.

Speak, șocat de răutatea inegalabilă a femeilor: „Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea”

Speak, șocat de răutatea inegalabilă a femeilor. Co-prezentatorul emisiunii Chefi la cuțite a avut parte de o experiență de neuitat. Speak s-a declarat șocat de gestul unei femei. Aflat într-un magazin, a spus că în timp ce se afla spre casa de marcat o femie s-a băgat la rând în fața lui și și-a pus la punct soțul care i-a atras atenția asupra gestului său. Artistul a rămas uimit de răutatea femeii, postând și un mesaj pe rețelele de socializare, susținând că a avut de-a face cu astfel de femei. Cu cele cu care a fost într-o relație, dar și cu cele cu care sa-a intersectat. „Răutatea unei femei nu poate fi egalată cu nimic pe fața pământului. Ori că am avut eu experiențe cu femei rele din cap până în picioare, ori că nu știu. Mă rog, experiență de viață, dar le văd pe Instagram. Le văd care-s rele, după ochi. Privirea nu minte niciodată. Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea, că sunteți mâncați.”, a spus Speak pe Instagram.

Mai mult, cântărețul a ajuns la concluzia că femeiele frumoase, sunt și cele mai rele. Acesta își dă seama din postările pe care acestea le face în mediul online. „Încă un lucru pe care l-am constatat. De obicei, cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele. Nu înțeleg de ce, real alea mai urâte ar trebui să fie rele. Dar astea care-s frumoase și au de toate…”, a mai spus artistul.

Speak, despre relația cu Ștefania

Speak și Adelina Pestrițu s-au despărțit în 2016, după doi ani și jumătate de relație. Artistul a suferit mult după despărțirea de brunetă, dar, după un an, a cunoscut-o pe Ștefania, alias Libelula. Aceasta a apărut în videoclipul său și a avut câteva colaborări muzicale cu acesta.

Speak si Stefania

După patru ani de relație, cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Astfel, se pare că Speak a fost norocos și și-a găsit jumătatea printre atâtea „femeie rele”.”Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a povestit Speak. Ștefania a precizat că cel mai mare atu al relației lor este acela că sunt prieteni foarte buni. ”Nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas. S-a întâmplat. Noi suntem foarte buni prieteni și ăsta e cel mai mare atu al nostru.”, a declarat Ștefania, iubita lui Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: