Redactia.ro

Spitalul din Focșani se justifică după vizita Vioricăi Dăncilă și Sorinei Pintea

Spitalul din Focșani se justifică după vizita lui Dăncilă și Sorinei Pintea

Spitalul „Sf. Pantelimon” din Focșani se justifică după acuzațiile lansate în urma vizitei Vioricăi Dăncilă și Sorinei Pintea. Reprezentanții spitalului susțin că cele două au vizitat nou-născuții care aveau peste trei zile.

Spitalul din Focșani se justifică după vizita lui Dăncilă și Sorinei Pintea

Reprezentanții spitalului „Sf. Pantelimon” din Focșani arată că din punct de vedere epidemiologic, la intrarea delegației în Secția Neonatologie s-au respectat regulile de igienă de bază. De asemenea, aceștia susțin că membrii delegației s-au echipat și dezinfectat corespunzător.

S-a efectuat inclusiv triajul epidemiologic și niciun membru al delegației nu prezența semne de boală”.

Potrivit spitalului, Dăncilă și Pintea au mers în saloanele copiilor care aveau peste trei zile, și care nu aveau nicioo problemă de sănătate. Proaspetele mămici au fost anunțate de venirea celor două și și s-a cerut acordul pentru filmarea și fotografierea celor mici.

Mămicile au părut încântate de faptul că doamnele ministru au ridicat în brațe doi dintre copii care plângeau. Instituția sanitară precizează că vizita a durat aproximativ 5-7 minute. Și taților supărați că nu sunt lăsați să își vadă copilașii, li s-a răspuns. Reprezentanții spitalului spun că micuții nou-născuți sunt mai predispuși la boli, în primele minute de viață.

DSP Vrancea a început o anchetă la Focșani, după ce Viorica Dăncilă și Sorina Pintea s-au pozat alături de bebelușii din spital.

Citeste si:Fiica Ralucăi Moianu a luat locul 3 la Miss Boboc

Loading...