Redactia.ro
Home » Știri » Sportiv celebru, dat dispărut după cutremur. Handbalistul de la CSU Suceava este de negăsit: „Nu avem vești despre el!”

Sportiv celebru, dat dispărut după cutremur. Handbalistul de la CSU Suceava este de negăsit: „Nu avem vești despre el!”

GALERIE FOTO (2) Sportiv din România, dat dispărut după cutremur. Handbalistul de la CSU Suceava este de negăsit: "Nu avem vești despre el!"

Dezastrul continuă în Turcia și veștile de acolo sunt extrem de dureroase. Mii de oameni și-au pierdut viața după cutremurele de proporții și o mulțime încă sunt căutați printre dărâmături. Un handbalist celebru, fost jucător la CSU Suceava, este de negăsit după ce blocul în care locuia a fost distrus complet. Nu se știe nimic despre el și este căutat cu disperare.

CSU Suceava, solidară cu fostul coechipier

Un handbalist turc a fost dat dispărut încă de ieri, după cutremurele devastatoare din zona în care locuia. Din primele informații, acesta se afla la etajul nouă al unui bloc, alături de familia lui, soția și copilul. Nu se cunosc detalii despre Cemal Kutahya și toți cei dragi speră acum la o minune, pentru că a trecut deja mult timp de când i-a fost pierdută urma.

Cemal Kutahya a evoluat în sezonul 2021/2022 pentru CSU Suceava, al cărei antrenor a făcut și primele declarații despre tragedie. Bogdan Șoldănescu, antrenorul secund, a declarat că fostul său elev era un sportiv bun, cu un caracter impresionant, care se integrase bine în echipă.

”Nu avem alte vești despre el și despre familia lui, doar că autoritățile și echipele de salvare încă îl caută. Sperăm într-o minune. S-au mai văzut minuni în situații de acest gen. Toate gândurile noastre merg către el! Sperăm să îi găsească în viața.”, a declarat Bogdan Soldănescu.

Cemal al fi plecat de la CSU Suceava din cauza accidentărilor, dar a lăsat tuturor o impresie bună. Fostul său antrenor spune că el și familia dormeau în momentul în care s-a produs seismul ce le-a distrus complet blocul.

Fotbalist găsit mort sub ruine

Un sportiv celebru a fost răpus de cutremurul din Siria. Nader Jokhadar, fost internațional sirian, a fost găsit fără suflare printre dărâmături, alături de fiul său, Taj. Bărbatul avea doar 45 de ani și se afla acasă când tragicul seism a izbucnit. Pentru el și copil nu s-a mai putut face nimic.

Federația siriană a transmis un ultim omagiu fostului sportiv și a urat condoleanțe familiei care trece acum printr-o dublă tragedie. Sportivul s-a retras din activitate în 2008 și se ocupa cu activități de antrenament.

„Federația Arabă Siriană de Fotbal transmite cele mai profunde condoleanțe familiei fostei vedete a echipei naționale siriene, Nader Jokhadar, și familiilor victimelor cutremurului devastator care a lovit țara în zorii zilei de astăzi, și le dorește însănătoșire grabnică tuturor răniților.”, a notat Federația.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: