Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură de proporții pentru Marius Șumudică. Fostul său elev, găsit fără suflare printre ruinele din Turcia

Lovitură de proporții pentru Marius Șumudică. Fostul său elev, găsit fără suflare printre ruinele din Turcia

GALERIE FOTO (2) Lovitură de proporții pentru Marius Șumudică. Fostul său elev, găsit fără suflare printre ruinele din Turcia

Situația din Turcia este critică și în fiecare moment sunt găsite noi victime ale cutremurelor. Printre cei răpuși de dezastrul de ieri se numără și un portar celebru, fost elev al antrenorului Marius Șumudică. Tânărul a fost găsit fără suflare după lungi căutări, lăsând un gol imens în sufletul iubitorilor de fotbal.

Portar antrenat de Marius Șumudică, răpus de cutremurul din Turcia

În fiecare moment vine câte o veste tristă din Turcia, distrusă în urma cutremurelor de ieri. Aflăm acum că un tânăr portar, unul dintre fotbaliștii antrenați de Marius Șumudică, a fost găsit fără suflare. Ahmet Eyüp Türkaslan avea 28 de ani şi a jucat toată cariera în Turcia, iar timp de patru luni a fost antrenat la Malatyaspor de Marius Șumudică.

Blocul în care locuia cel de-al doilea portar al Malatyei s-a prăbușit luni dimineață, în timpul primului cutremur. Inițial se spusese că se aud voci de sub ruine, iar una dintre ele părea a sportivului, dar echipajele de salvare l-au găsit decedat după ore întregi de căutare. Anunțul tragic a fost făcut chiar de clubul sportiv la care activa, printr-un clip în care trupul neînsuflețit era dus la ambulanță.

Toți fotbaliștii Malatyei au participat la căutări și sperau, cu disperare, că vor reuși să îl găsească în viață pe colegul lor de breaslă.

Marius Șumudică, răpus de durere după aflarea veștii

Marius Șumudică a primit cu greu vestea și a fost extrem de șocat când a aflat că fostul său elev, cu care avusese o relație strânsă, nu mai este printre noi. Antrenorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa regretatului portar și cu greu și-a găsit puterea de a comenta acest eveniment trist.

„Nu există cuvinte… un băiat extraordinar. Culmea, un băiat care era din Gaziantep. Unde eu antrenasem. Îl întâlnesc la Malatyaspor şi ultimele clipe din viaţă le are la Malatya. Este incredibil ce se poate întâmpla. Cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu să-l odihnească. Dar e ceva… e un dezastru inimaginabil. Nu pot să-mi explic, nu-mi găsesc cuvintele şi durerea este foarte mare. Mai ales că mi-l aduc aminte foarte bine. Îl puneam să îmi aducă baclava de la Gaziantep.”, a declarat Marius Șumudică, pentru as.ro.

Ahmet Eyüp Türkaslan a jucat la Bugsașspor, Osmanlispor, Umraniyespor și Malatyaspor. Timp de patru luni a colaborat și cu Marius Șumudică, pe care a reușit să îl impresioneze cu talentul său.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: