Redactia.ro
Home » Monden » Sportiva Conny Hawk a renunțat la cariera din bodybuilding. Tânăra a găsit o altă metodă prin care să câștige bani

Sportiva Conny Hawk a renunțat la cariera din bodybuilding. Tânăra a găsit o altă metodă prin care să câștige bani

GALERIE FOTO (6) Sportiva Conny Hawk a renunțat la cariera din bodybuilding.

Sportiva Conny Hawk a renunțat la cariera din bodybuilding. Din cauza carantinei provocată de pandemia de coronavirus, Conny Hawk nu a mai putut merge la sală, fiind nevoită să se reprofileze. Cu toate astea, schimbarea aceasta nu i-a adus ghinion, ba din contră, sportiva câștigă o mulțime de bani din noul job.

Sportiva Conny Hawk a renunțat la cariera din bodybuilding. Tânăra a găsit o altă metodă prin care să câștige bani

Sportiva Conny Hawk a renunțat la cariera din bodybuilding. Obișnuită să meargă zi de zi la sală pentru a se antrena și pentru a-i ajuta pe alții să aibă un corp perfect, Conny Hawk a trebuit să se reprofileze din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru că aceasta nu i-a mai permis să meargă la sală luni bune, Connie a fost nevoită să-și schimbe complet stilul de viață.

Fără să se mai poatră antrena zilnic, așa cum obișnuia, tânăra a ajuns să câștige bani frumoși cu postările sale extrem de sexy în mediul online. „Am fost intotdeauna slaba, insa corpul meu a inceput sa se schimbe in momentul in care am inceput sa merg la sala. Mergeam chiar de 6-7 ori pe saptamana. Am mers si la competitii pentru bikini, insa acum sunt mai relaxata, mai ales de cand cu carantina. Acum abia mai lucrez, insa trebuie sa ma intorc curand inapoi in sala”, a declarat sportiva.

Conny Hawk, probleme de sănătate

Conny Hawk, 29 de ani, s-a confruntat cu o problemă gravă pe care orice femeie ar putea să o capete. În urmă cu câteva luni, sportiva și-a pus extensii de gene, dar situația avea să provoace o situație îngrozitoare pentru ea. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, după ce a fost la un salon de înfrumusețare din vechiul ei cartier din VIena, Austria.

Tratamentul pe care i s-a administrat la ochi i-a cauzat o boală, care i-a provocat o expansiune enormă și a fost nevoită să meargă de urgență la spital.  „Connie își pune extensii de gene de foarte mult timp și susține că nu s-a confruntat cu această problemă până acum. „Am fost la acest salon de înfrumusețare de două ori până acum și, în ciuda faptului că oamenii de aici nu sunt binevoitoru, nu am avut niciodată probleme cu genele, motiv pentru care m-am întors acolo”, a spus sportiva.

Connie probleme la ochi

Medicii au fost sceptici că ochii sportivei vor putea fi vindecați, având în vedere gravitatea problemei. „Genele au fost aplicate în mod normal, ca de obicei, dar, odată ce a terminat, am simțit o usturime la ochi, iar după o oră situația s-a mai calmat”, a declarat aceasta. Ulterior, aceasta s-a trezit a doua zi dimineață cu pleoapele umflate, dar nu s-a îngrijorat. Dar pe parcursul zilei, ochii ei aveau să se inflameze extrem de tare, atuncii fiind momentul în care a decis să meargă la doctor. Deja pleopele sale erau contaminate cu o bacterie.

Medicii i-au spus că probabil o bucată din bățul de gene i-a pătruns în ochi și i-a infectat pleoapa pe interior. Din fericire, sportiva și-a revenit, fără să mai existe și alte complicații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: