Redactia.ro
Home » Știri » Sportivii cu cele mai mari venituri! Cum arată Top 10!

Sportivii cu cele mai mari venituri! Cum arată Top 10!

Sportivii cu cele mai mari venituri

Revista Forbes a alcătuit un top cu sportivii cu cele mai mari venituri! Floyd Mayweather conduce detaşat, fiind şi primul care a atins un miliard de dolari.

Floyd Mayweather, unul dintre cei mai mari pugilişti din lume a reuşit să adune o avere impresionantă. A strâns 915 milioane de dolari în ultimii 10 ani, cu peste 115 milioane mai mult decât următorul clasat. Următorul în top este Cristiano Ronaldo. Portughezul a luat 800 de milioane de dolari în ultimii 10 ani. Pe lângă salariul de la club, Ronaldo a încasat sume fabuloase şi din reclame. Rivalul lui CR7, Lionel Messi este pe trei. Argentinianul are o avere estimată la 750 de milioane de dolari. A fost şi sportivul cu cele mai mari încasări în 2019, 127 de milioane de dolari, dintre care 92 le-a primit doar de la Barcelona. Pe locul 4, se regăseşte baschetbalistul de la LA Lakers, LeBron James, cu 680 de milioane de dolari în ultima decadă. Poziţia a cincea e ocupată de Roger Federer, cu 640 de milioane de dolari.

Lewis Hamilton pe ultimul loc

Cel mai cunoscut jucător din istoria golfului, Tiger Woods a încasat în ultimii 10 ani, 615 milioane de dolari. Pe locul 7 este alt jucător de golf, Phil Mickelson, cu 480 de milioane de dolari. În top se mai află un pugilist, Manny Pacquiao. Filipinezul a adunat 435 de millioane de dolari în ultimii 10 ani. Urmează baschetbalistul de la Brooklyn Nets, Kevin Durant. Ultima poziţie a topului este ocupată de pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. Acesta are în cont 400 de milioane de dolari.

Citeşte şi: Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open! S-a antrenat şi în ultima zi din an!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: