Redactia.ro
Home » Sport » Sportivii și conducătorii de cluburi s-au unit! Ce donații au făcut

Sportivii și conducătorii de cluburi s-au unit! Ce donații au făcut

Sportivii și conducătorii de cluburi s-au unit

Sportivii și conducătorii de cluburi s-au unit! Toți vor să ajute pentru combaterea coronavirusului. Printre cei care au anunțat că vor da o mână de ajutor se numără Simona Halep, Gigi Becali, Cosmin Olăroiu sau Cristi Borcea.

Situația în care s-a ajuns în toată lumea dar și în România este motiv de îngrijorare pentru toată lumea. Sportivii români, patronii de cluburi dar și antrenori au anunțat că vor face donații pentru spitale. Printre primii care a reacționat a fost patronul de la FCSB, Gigi Becali. Acesta a făcut donații spitalului Matei Balș, în plus spune că la clinica pe care o deține vrea să facă teste pentru COVID-19, pentru că are aparatura necesară. Așteaptă doar acreditarea de la Guvern.
Antrenorul Cosmin Olăroiu va dona 100 de porții de mâncare în fiecare zi pentru angajații de la „Victor Babeș”.

“Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cum ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie”, a declarat doctorul Emilian Imbri pentru România TV.

Sportivii și conducătorii de cluburi s-au unit!

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au sărit și ele în ajutor. Halep a făcut o donație pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare. Fondurile au fost donate pentru spitalele din București și Constanța.

Și jucătoarea de tenis, Mihaela Buzărnescu a ajutat spitalul Gerota, cu o sumă considerabilă de bani.

“Dorinţă mea e să le fiu alături măcar cu 1% în luptă lor. Am ales să mă alătur eroilor de la Spitalul Gerota şi voi face o donaţie către ei”, a scris sportiva pe Facebook.

Cristi Borcea și George Copos vor să ajute

Gigi Becali a dezvăluit că George Copos, fostul patron al echipei Rapid l-a sunat. Acesta s-a interesat cum poate ajuta spitalele.

„Atât de bun este încât a învins zgârcenia, mă gândeam ieri. E greu să învingi zgârcenia, pentru că el are o zgârcenie de aia, bolnăvicioasă. Şi a învins-o, bravo lui!”, a spus Becai, la Pro X.

Și finul lui Becali va face o donație. Cristi Borcea va da 100.000 de euro. Soția sa, Valentina Pelinel, a făcut anunțul pe contul de Instagram.

„Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100 000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare”, a scris Pelinel.

View this post on Instagram

Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare. Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza acestei pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati. Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate, pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii.

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: