Redactia.ro
Home » Stil de viață » Spotify for Artists, ideal pentru promovarea muzicienilor în ascensiune

Spotify for Artists, ideal pentru promovarea muzicienilor în ascensiune

Spotify for Artist

În oceanul muzical ofertant al zilelor noastre, pentru artiștii aflați la început de carieră pot părea derutante găsirea unui stil propriu și construirea unei strategii eficiente de promovare. Un lucru deloc surprinzător, dacă luăm în considerare cât de mult s-au dezvoltat în România în ultimii ani social media sau vlogging-ul. Iar dacă în acest context amintim de Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume, avem în față o serie de avantaje imposibil de negat.

Ce reprezintă Spotify for Artist

Spotify, principalul distribuitor de muzică și podcasturi la ora actuală, este prezent în România din martie 2018. Pentru utilizatorii săi, aplicația funcționează simplu, fie prin crearea unui cont, fie prin logarea cu propria pagină de Facebook. Alături de ofertele deja existente, la jumătatea lunii mai a acestui an a fost lansat în țara noastră Abonamentul Family pentru conturile Premium de Spotify. Premium Family costă 8 euro și include până la 6 persoane, cu condiția ca acestea să aibă aceeași adresă de domiciliu. Astfel, ai acces instant la 35 de milioane de piese, iar dacă ești tu însuți un artist în ascensiune, poți să-ți începi drumul spre succes prin intermediul aplicației Spotify for Artists. Cum?

Cum funcționează Spotify for Artist

De îndată ce ți-ai făcut pagină pe Spotify for Artist, poți începe să-ți construiești propriul brand și să le arăți ascultătorilor tăi care îți este procesul creativ. Iar după ce îți încarci propria muzică, îți adaugi biografia, alegi pozele și textele de prezentare, poți vedea cine sunt admiratorii tăi. Bineînțeles că din ecuația promovării nu pot lipsi activitatea pe Facebook, Instagram și un plan de bătaie eficient, început cu aproximativ o lună înainte de lansarea propriu-zisă a primului tău single. Dar dacă e adevărat că pentru a deveni un artist de succes tot ceea ce trebuie să faci este să îți descoperi primii 1000 de fani, cu aplicația Spotify for Artists acest lucru este posibil. Trebuie doar să apeși primul click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: