Redactia.ro
Home » Monden » Spunea că nu se gândește la al șaptelea copil, dar s-a răzgândit! Anca Serea și-a surprins fanii: „De ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”

Spunea că nu se gândește la al șaptelea copil, dar s-a răzgândit! Anca Serea și-a surprins fanii: „De ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”

anca serea si adi sina

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, și Adi Sînă, în vârstă de 46 de ani, formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Au o familie mare și folosesc numai cuvinte de laudă atunci când vorbesc despre căminul lor. Deși, în urmă cu ceva vreme, Anca Serea dezvăluia că nu-și dorește să aibă un al șaptelea copil, iată că vedeta s-a răzgândit și i-a luat complet prin surprindere pe fani cu cele mai recente declarații!

Familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă se extinde? Ce a declarat Anca despre cel de-al șaptelea copil

Anca Serea și Adrian Sînă trăiesc o frumoasă poveste de iubire, fiind împreună începând din 2015. Cuplul are patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah, iar din relația cu omul de afaceri Filip Poplingher, vedeta mai are doi copii, Sarah și David. Anca Serea se implică în viața tuturor copiilor săi și este o mămică devotată. Deși este uneori obosită din pricina atmosferei din cadrul familiei numeroase pe care o are, Anca nu exclude să aducă pe lume încă un copil!

Anca Serea are o comunitate consoderabilă pe platforma Instagram, având aproape 500.000 de urmăritori cu care împărtășește aspecte ale vieții de zi cu zi. Ea a dezvăluit imagini deosebite din vacanța petrecută alături de soțul ei. Fiind deschisă către interacțiunea cu cei care o urmăresc online, vedeta a răspuns la diverse întrebări puse de către fani.

Adi Sînă își dorește încă o fetiță

Anca Serea a fost întrebată de către fani dacă intenționează să mai facă un copil, ținând cont că soțul său își mai dorește o fetiță. Răspunsul ei nu a întârziat să apară și a fost unul care i-a luat prin surprindere pe admiratorii cuplului. Anca Serea a menționat că ea și Adrian au început deja să lucreze la acest proiect, tocmai de aceea au și plecat singuri în vacanță, nu alături de copii. „Am început…de ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”, a fost răspunsul Ancăi Serea.

De altfel, Anca Serea declara că ia în calcul să mai facă un copil, însă are mici probleme de sănătate cu care se confruntă și cărora trebuie să le acorde atenție sporită. „Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Adi își mai dorește o fetiță. Nu e nimic senzațional! Eu am o anemie, o problemă de sănătate. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, declara Anca Serea, conform Click!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: