Redactia.ro
Home » Homepage » Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel e ținută ascunsă. Cu greu se poate afla ceva despre el: mai e în viață sau nu?

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel e ținută ascunsă. Cu greu se poate afla ceva despre el: mai e în viață sau nu?

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel e ținută ascunsă. Cu greu se poate afla ceva despre el: mai e în viață sau nu?

Starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel pare să fie un mare mister. Cu greu se poate afla ceva despre el, cel puțin asta reiese din tentativele unor jurnaliști care au vrut să afle cum se mai simte.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel e ținută ascunsă. Cu greu se poate afla ceva despre el: mai este în viață sau nu?

Alexandru Arșinel este internat într-un azil de bătrâni privat de lângă Bucureștit, unde primește tratament pentru problemele pe care le are, escarele la picioare. Cel puțin, cam acestea sunt informațiile recente care se știu despre el. La un moment dat, s-a scris că prietenii apropiați, colegii, nu au mers să îl viziteze până acum, pentru că nici nu li s-ar fi permis, dar aparent, prea multe informații despre maestru nu se pot obține.

Se pare că familia nu ar vrea să dea detalii legate de actor, a relatat Cancan, jurnaliști care au și încercat să afle mai multe despre starea lui chiar de la reprezentanții azilului unde e internat Arșinel.

Un angajat al azilului a dezvăluit că au fost informați să nu ofere informații cu privire la starea lui Arșinel. „Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel”, a declarat angajatul, conform informațiilor Cancan.ro.

„Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, a spus acesta pentru sursa menționată. Rudele nu ar mai răspunde la telefon nici măcar celor mai apropiați prieteni ai maestrului, iar telefonul lui ar fi fost luat de fiii acestuia, a scris aceeași sursă.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii”, a dezvăluit pentru Cancan cineva din cadrul teatrului „Constantin Tănase”, care și-a păstrat anonimatul.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel e ținută ascunsă. Cu greu se poate afla ceva despre el: mai e în viață sau nu?
Foto: Cancan.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: