Redactia.ro
Home » Știri » Starea de sănătate a sopranei Maria Nicoară s-a ameliorat. Sora artistei a făcut dezvăluiri șocante

Starea de sănătate a sopranei Maria Nicoară s-a ameliorat. Sora artistei a făcut dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (2) Soprana Maria Nicoara

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară continuă să fie anchetat de poliție. Rudele artistei ar fi fost audiate de autorități pentru a afla cum s-a întâmplat de fapt tragedia.  De asemenea, sora artistei a făcut declarații năucitoare despre cazul sopranei.

Rudele mezzosopranei Maria Nicoară, audiate de anchetatori

Au trecut 11 zile de când soprana Maria Nicoară se află internată în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce ar fi suferit un accident casnic.

Conform apropiaților artistei, acesta și-ar fi dorit să divorțeze de soțul ei, cei doi dormind de ceva timp în camere separate.

Totodată, Codrin Niocoară, soțul artistei, ar fi înșelat-o. fiind audiată de anchetatori și amanta acestuia.

Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia‘, au precizat apropiații Mariei Nicoară.

Sora artistei, declarații năuciutoare despre cazul Mariei Nicoară

Potrivit Bzi.ro, sora artistei a declarat că momentan nu știe nimic și că nu va face declarații până ce anchetatorii nu vor stabili o cauză.

Cred că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa lor… Nu pot să vă răspund. Nu vreau să fac niciun comentariu până nu se face bine sora mea și până nu se termină ancheta la Poliție. Noi, membrii familiei, vă rugăm să ne respectați decizia de a rămâne discreți. Prioritară este viața surorii mele. Până acum au apărut în presă și lucruri care nu sunt adevărate. Este normal să avem anumite semne de întrebare. Dar toate aceste semne de întrebare și neliniști pe care le avem le-am comunicat domnilor care se ocupă de cercetarea cazului’, a spus sora sopranei.

Conform fostului director al Operei Naționale Iași, mezzosoprana a deschis ochii și medicii susțin că există o speranță.

Rugăciunile ne sunt ascultate! Colega noastră, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a deschis ochii, iar medicii spun că există speranță! Să continuăm să trimitem către ea gândurile noastre bune!

Publicată de Cosmin Marcovici pe Luni, 18 mai 2020

Maria Nicoară se află comă de gradul 2, după ce medicii au anunțat zilele trecute că starea artistei s-a ameliorat, dar gravitatea nu a trecut.

Medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privesc șansele de supraviețuire a artistei. Vă reamintim că mezzosoprana a ajuns la spital cu răni grave la cap, abdomen și coloană, după ce ar fi căzut pe scările de la etaj.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: