Redactia.ro
Home » Știri » Starea vremii 25 noiembrie 2020. Ce temperaturi vor fi în marile orașe

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Ce temperaturi vor fi în marile orașe

prognoza anm

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în această zi. Iată ce temperaturi ne așteaptă, potrivit anunțului ANM.

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în marile orașe

Temperatura maximă a zilei de miercuri în țara noastră va fi de doar zece grade Celsius. Va fi, așadar, mai cald decât în ziua precedentă. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov, Iași, Cluj.

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în București

Vor fi zece grade Celsius în București, miercuri. Minima va fi de doar un grad. Vântul va sufla cu 13 km/h.

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Constanța

Vor fi nori și ceață în Constanța, după cum arată prognoza meteo. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, dar și cea de noaptea va fi tot pozitivă, adică de  4 grade Celsius.

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Brașov

Va fi mult soare în Brașov, unde se vor înregistra între -3 și 8 grade Celsius. Vântul va sufla cu 6 km/h.

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Iași

Va fi parțial însorit în Iași, unde se vor înregistra temperaturi cuprinse între -3 și  7 grade Celsius.

Starea vremii 25 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Vor și nori și ceață în Cluj. Maxima zilei va fi de doar 2 grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de – 5 grade.

Cum va fi vremea în această iarnă în țara noastră

Luna decembrie

Regimul termic va fi în general apropiat de media climatologică, în timp ce valori peste medie se vor înregistra îndeosebi în sudul teritoriului. În intervalele calde din cursul lunii, temperaturile maxime pot depăși 10 grade Celsius în sud. În nopțile reci, prezente în a doua parte a lunii, minimele pot coborî sub valoarea de -20 de grade Celsius în depresiunile din nordul și centrul țării.

Cantitățile de precipitații vor depăși valorile medii climatologice în jumătatea de nord a România, iar în rest se vor apropia de valorile normale. Ninsorile pot fi asociate temporar cu intensificări ale vântului, în special în zona montană. Poleiul va fi și el prezent, iar în nopțile reci va fi ceață cu depunere de chiciură.

Luna ianuarie

Temperaturile medii lunare vor depăși valorile medii climatologice în cea mai mare parte a teritoriului; vor alterna intervale calde, când temperaturile maxime vor fi mai mari de 10 grade Celsius în sudul țării. Vor fi prezente și răciri accentuate în care valorile minime pot coborî sub -25 de grade Celsius în depresiunile din nordul și centrul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general normale. Vor fi condiții de ceață cu depunere de chiciură.

Luna februarie

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale ale acestei luni, excepție de la regulă făcând regiunile estice, unde se vor înregistra depășiri ale normelor climatologice. În zilele calde, maximele pot trece de 15 grade Celsius în sudul teritoriului. În nopțile reci, minimele pot coborî sub -15 grade Celsius, în depresiunile din centrul și nordul țării.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: