Redactia.ro
Home » Monden » Starlin, doi declarații despre Albert de la Survivor! Ce spune fostul concurent despre preferatul publicului

Starlin, doi declarații despre Albert de la Survivor! Ce spune fostul concurent despre preferatul publicului

Starlin, doi declarații despre Albert de la Survivor! Ce spune fostul concurent despre preferatul publicului

Starlin a făcut noi dezvăluiri despre Albert Oprea, fostul său coechipier de la Survivor România. Acesta a spus câteva lucruri care nu s-au văzut pe micul ecran legate de comportamentul lui Albert. 

Starlin, doi declarații despre Albert de la Survivor

Starlin a făcut o serie de declarații despre fostul său coechipier, Albert Oprea, cel care este de câteva săptămâni preferatul publicului. Războinicul a spus toate lucrurile care nu s-au văzut pe micul ecran și a dezvăluit cum era Albert în spatele camerelor de luat vederi.

Mai mult, dominicanul a spus că Albert nu făcea mai nimic la baraca unde munceau toți. Atunci când echipa făcea curățenie și fiecare avea câte o sarcină atribuită, preferatul publicului făcea plajă, iar asta îi deranja pe majoritatea. De asemenea, Starlin susține că publicul percepe greșit ceea ce se întâmplă în concurs și amintește că Albert nu are susținere din partea echipei, întrebându-se dacă toți gândesc greșit și el este perfect.

”6 persoane vorbesc aceste lucruri, atunci aceste 6 persoane nu sunt ok?”, este nedumerirea pe care a avut-o Starlin în emisiunea ”Ștafeta mixtă” de pe Youtube, văzând comentariile telespectatorilor referitor la conflictul dintre Albert și echipă.

Starlin a mai spus că Albert a fost bun la începutul competiției, dar a început să fie din ce în ce mai leneș pe măsură ce treceau săptămânile

”Să se uite când a început acest fenomen, da, Albert era foarte bun și să se uite după. Albert a ajuns să dea câte un punct în trei-patru săptămâni”, a mai declarat Starlin.

Ce spune Starlin despre Maria

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România a vorbit și despre Maria, spunând că a venit cu aere de superioritate și că ea ar fi trebuit să se adapteze la grup, nu invers.

”Perfect nu o să fie niciodată în echipă, dar măcar o liniște. Spunea Sorin la un moment dat că singura luptă pe care o avea Albert acolo era cu foamea. Eu nu vreau milă, ci respect. Trebuie să lase partea asta de foame. Maria a venit nouă în grup, iar grupul nu trebuie să se adapteze la tine, ci tu să te adaptezi la grup. Trebuie să câștigi respectul. Noi nu putem să strigăm toți când avem o îndemânare, pentru că e nevoie de concentrare”, a mai declarat Starlin de la Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: